This could be nothingIgår vaknade jag, ont i huvudet. Var hemma ett tag, förbi emmak. Sedan drog jag, Emmak och Kaisa till tunahallen för att se Vråken Div2 spela mot gladan 94 :) Det var en spännanda match.. men dunkande bollar i en baskethall, tjutande klockor + huvudvärk Passande.. Men Emelie kom efter ett tag, och vi såg klart matchen, gick hem.

Chillade, sen kom emmak till mig och så åt jag, fixa mig lite.. Sedan drog vi till gården, var där ett tag, sen träffade vi Briland, Drilon, Mahdi, Thomas och Jonas på gården, hänge ett tag ute med dom.. Ja det var jag, Emmak, Emelie, Johanna och dom där killarna :) Så vi var ute ett tag.. sedan drog vi till in till Briland ett tag, chillade där.. Sedan drog vi till en lokal, lyssnade på musik där.. chillade :) Det var mysigt :)

Kom hem rätt så sent, somnade direkt.. Vaknade klockan ett typ.. Tänkte, har inte jag nå att göra idag.. Jo.. Har ju match. Samling i Gstad på en halvtimme.. SHIT!! Jag fick panik, ringde Emma som var påväg till en tjej i laget och ska åka till samlingen, hon säger att det är full bil och att jag kan prova ringa Evve, vilket jag gjorde, och hon skulle åka på ca en kvart.. så jag skyndade mig ropa på mamma att fixa allt medans jag satt och åt ;) Sedan drog jag på mig alla matchkläder och satt upp håret.. Gick upp till busshållsplatsen och så kom Evve :)

Vi åkte till gstad och började värma upp, och så efter lite mer än en halvtimme så började matchen..

Vi gjorde snabba uppspel i början och fick oss lite försprång där. Sedan spelade vi ganska bra. Men nå var det väl på fan hur dom knuffades och slet i kläderna och i armarna på en.. och när dom spelar så så börjar man ju spela aggressivar i både anfall och försvår.. Låg på backen i sista perioden, nästan hela tiden.. Slängde mig efter bollen, blev knuffad, fälld eller något.. Men blir bara taggad när man får skrapsår och sådär, känner ju inget när jag spelar.. Men det var en farbror som satt på sidan och höll på att skrika på gstad, liknande:

Tackla don, offensiv foul när man gick starkt upp på korg.. massa annat med.

Sedna började han också gasta nå liknande:

Nummer sju är ju livsfarlig hon trycker ju med knäna.. (nå i den stilen)

Nummer sju = Jag

Japp, jag hade knät i vägen. Kände det när jag fick en smäll där när hon försökte springa förbi mig.. Men hon den lilla saken började hålla fast mig, som att hon skulle ta armkrok med mig när jag försökte springa förbi henne med bollen.. jag hade bollen i min hand..

Vi vann iaf, men 21 p

Så rätt!!

Nu ska jag chilla.. Fan var roligt klipp.

KOLLA!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Innan du kommenterar:
-Kommentera gärna, men elaka kommentarer tas bort!
-Svar på vanliga frågor hittas under fliken "Frågor" vid headern, där kan du också ställa frågor.
-Är gärna med i tävlingar.
-Gör Bloglovin' och facebook fan-page byten.
-För er som ej har blogg svarar jag på samma inlägg som du kommentarar på.
-Läs gärna inlägget och om jag inte skriver där hur jag mår eller vad jag gör är det ok att ställa den frågan.

För tävlande:
Glöm ej e-mail så jag kan kontakta er om ni vinner!

Tack för att du visar hänsyn!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: