Extrafråga - Mina drömmar

Ja, redan nu besvarar jag en extrafråga.... Mina drömmar. Jag har som en liten plan som går väldigt långt fram i tiden. Jag tänker alltid utifrån hur det är nu och nu är jag tillsammans med Briland, vilket gör att jag då i framtiden tänker mig själv att vi ska gifta oss, skaffa barn tillsammans. Samt innan detta kommer vi resa tillsammans, flytta ihop, förlova oss, flytta utomlands och plugga ihop. Jag skulle aldrig kunna gå och tänka, "tänk om vi gör slut". Om vi skulle göra slut så skulle jag ändra planerna jag har i mitt liv då, inte nu då jag "vet" att vi kommer leva livet ut tillsammans NU. Hur jag tänker då det är bekymmer jag har då, men det är nu som räknas.

Mina drömmar, och planer i livet är då att nu gå ut gymnasiet och efter detta söka in på Psykologi programmet i Umeå. Jag hoppas jag kommer in dit men eftersom jag vet att det är otroligt svårt så har jag såklart en backup plan. Det finns andra linjer med mindre intagningspoäng som är hjälp till att komma in på Psykologi programmet, så då söker jag dit istället. Jag och min pojkvän Briland kommer då efter 3:an flytta till Umeå.

Andra året på Universitetet kommer vi bli utbytes studenter till London. Altså, vi kommer flytta till London och bo där i ett år. Vilket är en av anledningarna till att jag nu går Engelska C (Cambridge)=förberedning för ett prov man gör för att kunna studera utomlands. Efter vi bott där flyttar vi tillbaka hit och pluggar klart här, eller där om det går bra och vi gillar det/ om det nu går! Efter gymnasiet är det då att fortsätta studera som gäller, kanske resa runt lite om man samlat ihop pengar till det eftesom jag har massor av ställer jag vill åka till!Paris/ Thailand/ Venedig/ Australien/ Japan/ Egypten/ USA- New York, L.A/ Brasilien/ Italien/ Schwiz osv..

Så resa mycket och plugga är planerna. Sedan ska jag ha ett fast jobb och bra inkomst innan jag skaffar barn och gifter mig. Amanda Hoxha, hmmm.... Kommer bli svårt att ta in, fattar inte varför tjejen oftast tar killens efternamn och inte tvärt om.. Men iaf, gifta mig, skaffa barn, ha bra inkomst, ett hus, husdjur osv. :)

Så det är mina drömmar/ planer för livet!Kommentarer
Postat av: Ella Levin

Hej Amanda,Har just hittat din blogg och läser om dina drömmar att flytta till London.Jag bor i England och jobbar för ett språkreseföretag här. Undrar om du har lust att ta emot information om att studera i London till din blogg?Vill du veta mer så skicka mig ett mail!Med vänliga hälsningar,

Ella Levin

2011-09-26 Kl: 15:26:07

Kommentera inlägget här:

Innan du kommenterar:
-Kommentera gärna, men elaka kommentarer tas bort!
-Svar på vanliga frågor hittas under fliken "Frågor" vid headern, där kan du också ställa frågor.
-Är gärna med i tävlingar.
-Gör Bloglovin' och facebook fan-page byten.
-För er som ej har blogg svarar jag på samma inlägg som du kommentarar på.
-Läs gärna inlägget och om jag inte skriver där hur jag mår eller vad jag gör är det ok att ställa den frågan.

För tävlande:
Glöm ej e-mail så jag kan kontakta er om ni vinner!

Tack för att du visar hänsyn!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: