Gran Canaria- Del 7 Teneriffa

Gran Canaria som de flesta vet är rätt bra på att festa men vissa dagar kanske man bara ska skippa det.. Det var så att vi skulle åka till Teneriffa till ett vattenland med jobbet och dem som hade klarat målet fick den resan med båt dit och inträde till aqualandet gratis. Vi skulle träffas tidigt på morgonen och jag festade ändå till vi skulle åka typ!
 
Helt död på bussen till båten..
 
och på båten till Teneriffa..
 
Haha nä skämt å sido..Var vaken för det mesta på båten då jag tog en återställare osv. (!) Älskar Linus film som han har på mobilen där han filmar folk som går i båten då den sakta gungar.. Otroligt underhållande! Ser ut som att alla har en karatefylla på den där båten, inte bara jag! ;)
 
Väl framme så splittrades dem flesta i olika gäng och hade det trevligt.. För det mesta, men jag försköt nog bara min bakfylla så den kom i den stekheta solen på detta underbara ställe.
Dumt val att dricka den gången!
 
Jag och Sebastan var så modiga att vi tog oss upp till denna rackare.. (Bild nedanför) Köerna var brutala och vi väntade väl typ 40 minuter för att komma upp och åka den där som tog någon sekund att åka och fick en att skita ner sig fan!
 
Älskar Sebastians reaktion då han hade åkt den, haha! "Arms crossed, legs crossed. Don't move!" och sedan knuffade dem ner en. Han först och sedan jag för jag var LIVRÄDD.
 
Efter knuffen kom:
 
"kan ej andas" - "känner rutschkanan" - "hajar simmande runt omkring mig" - "nere i poolen" - "jag lever"
 
Såklart såg jag inte något på hela vägen från kvinnan som knuffade oss till jag var nere i poolen igen.. Aldrig blundat så hårt i hela mitt liv. Var kul att jag gjorde det, men inte igen! ;)
 
Chillade i en sån där ring i en attraktion som heter Mai Thai River, man åker runt och tar det lugnt i en flod sedan åker man också under hajarna sakta så man kan se dem bra. Så jag fick se dem iaf, de var rätt sjukt!
 
Diggade också våg maskinen där jag hänge rätt mycket vid både solstol och pool. ;) Sjukt bra dag!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Innan du kommenterar:
-Kommentera gärna, men elaka kommentarer tas bort!
-Svar på vanliga frågor hittas under fliken "Frågor" vid headern, där kan du också ställa frågor.
-Är gärna med i tävlingar.
-Gör Bloglovin' och facebook fan-page byten.
-För er som ej har blogg svarar jag på samma inlägg som du kommentarar på.
-Läs gärna inlägget och om jag inte skriver där hur jag mår eller vad jag gör är det ok att ställa den frågan.

För tävlande:
Glöm ej e-mail så jag kan kontakta er om ni vinner!

Tack för att du visar hänsyn!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: