Gran Canaria- Del 12 Så blev det två tatueringar

Jag har ända sedan jag gjorde min första tatuering 24/8 -11 velat göra flera som jag länge tänkt på att göra och i Augusti 2012 så tog jag och Melinda oss till en tatuerings studio och gaddade oss! :) Trots att jag mådde piss och blä pga festen som var dagen innan.. Två tatueringar för 80 £, bra deal! ;)
 
Foten tog inte så ont, men den på sidan av revbenen dödade mig.. Jag bet i min handled så jag hade bitmärken (verkligen ingen överdrift) tills dagen efter!... och bitmäken tonar annars bort fort. :/
 
Forever and always- står det på min tatuering och det är många som kan förknippa det med kärlek och giftemål. Men det är inte alls det i detta fall. När jag satt där på Gran Canaria(och nu såklart) kändes det mer är perfekt att ha den texten då det menar att du alltid, oavsett vad, ska följa dina drömmar och mål i livet.
 
Klyschigt? Kanske, men för mig är det mer än så. Låt inget hindra dig, trots att det kan kännas tufft ibland. Oavsett vad det är! Så det är det den tatueringen betyder för mig och att den alltid kommer få mig att tänka på Gran Canaria, att jag tre veckor efter studenten tog mig dit. Allderles ensam. Aldrig tidigare varit borta i mer än 2 veckor hemifrån, aldrig tagit hand om min egna ekonomi, aldrig haft ett riktigt jobb eller lägenhet, nästan allt var helt nytt för mig.
 
So I will remember Forever, and Always follow my dreams.
 
Ett hjärta av musik- är min andra tatuering som jag tror sänder sitt budskap ganska tydligt. Det är en G-klav upp & ner och F-klav(Basklav) som tillsammans bildar ett hjärta för musiken som har otroligt stor del av mitt liv! Musiken, utan att jag tänkt på det, har hjälpt mig igenom allt, bra som dåligt.
 
"Where words fail, music speaks."
Kommentarer
Postat av: Emelie

Har några frågor om gran canaria
Hade du mkt hemlängtan i gc?
Och lönen du fick från atlas asså gick
Du back varje månad eller så
Och hjälpte dom dig med boende osv?

Svar: Kan vara så! :) Ska försöka besvara frågorna så bra jag kan!
1. Nja, emellanåt kanske jag fick lite hemlängtan men man lär känna så otroligt fina människor där och det är dem som gör det värt att stanna om man gör det. Det är ju många som kommer och går och det är också lite jobbigt :) Mest det som fick mig att åka hem tillslut.

2. Lönen var okej. Sedan beroende på om du klarade målet varje vecka eller inte så gör det rätt stor skillnad. Men vi kunde göra saker och samtidigt betala hyra, mat osv :) Utekvällar är ju det billigaste så man kan festa trots att man inte har så mycket cash att spendera.

3. Chefen föreslog ett ställe, Nilo Salamanca heter det. Det var jättebra ställe att starta på, vi fick iaf ett bra rum. :) Jag snackade med dem som skulle åka samtidigt som mig dit och 3 av oss bodde där första månaden tills vi hitta ett annat boende. :)
Amanda

2013-06-18 Kl: 01:24:09
Postat av: Emma Fransson

Hej!
Hittade in på denna blogg när jag sökte runt och kollade om tatuerings studios på Gran Canaria! Tänkte fråga dig, vart i Gran Canaria gjorde du din? :)
MVH Emma

Svar: Hej, ledsen för det sena svaret! :) Tattoo and piercings som är på av. de tirajana när man åker mot san fernando där påvägen. :)
Amanda

2014-03-09 Kl: 21:00:54 | URL/Blogg: http://emmafranssoon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Innan du kommenterar:
-Kommentera gärna, men elaka kommentarer tas bort!
-Svar på vanliga frågor hittas under fliken "Frågor" vid headern, där kan du också ställa frågor.
-Är gärna med i tävlingar.
-Gör Bloglovin' och facebook fan-page byten.
-För er som ej har blogg svarar jag på samma inlägg som du kommentarar på.
-Läs gärna inlägget och om jag inte skriver där hur jag mår eller vad jag gör är det ok att ställa den frågan.

För tävlande:
Glöm ej e-mail så jag kan kontakta er om ni vinner!

Tack för att du visar hänsyn!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: