Gran Canaria- Del 13 Det sista om Gran Canaria inför nya äventyr

Detta är då mitt sista inlägg om Gran Canaria då jag på 11 dagar beger mig för att upptäcka en ny liten östat, Malta! Otroligt spännande. Så nu spenderar jag lite tid såhär på morgons kvisten och tänker mig tillbaka till GC. 
  

Tar vara på tiden vi får lite gratis wifi utanför Melindas hotell! 
Här kommer lite Halloween bilder och det är från 3 olika kvällar! Det var den roligaste Halloween jag firat någonsin garanterat! Lördagen efter Halloween hade vi Halloween-fest med jobbet där vi klädde ut oss!
Jag och Elise körde på samma outfit och var städerskor. x)

Blev lite spontanutgång på Halloween dagen den 31 Oktober, rev sönder ett linne och sminka lite grann..

När det vad December och närmade sig juletider så firade vi Advent varje söndag med olika aktiviteter, vi bl.a bakade pepparkakor, drack glögg och sådär julmös! :)

Tackar alla fina människor som jag lärt känna! Fått så annan syn på saker och ting, växt som människa vilket jag fortfarande gör och kommer fortsätta att göra vart jag än befinner mig. Men om 11 dagar väntar Malta och jag har nya äventyr framför mig nu!
La Familia, många som också saknas.
Kommentarer
Postat av: nathalie

Hej!
Jag och 3 kompisar (som är 18år nu) ska till Playa del inglés den 14:e december och vi är verkligen jätte taggade! Vi ska vara borta en vecka.. Eftersom du varit i Gran Canaria så hade jag lite frågor till dig.
- Vilka uteställen bör man gå till i Playa del inglés? och vilka ställen bör man undvika?
- Jag tänkte tatuera mig och såg att du också gjort det.. var tatuerade du dig? vill gå till ett säkert och ordentligt ställe.
- Hur är vädret i december? Kan man få lite värme och en solbränna eller är vädret dåligt?
Skulle vara jätte kul om du svarade och kunde ge lite tips på ställen och saker man borde besöka och göra. kram!:)

Svar: Hej Nathalie! :)
Bra val av ställe att semestra på! Man hinner ju ändå rätt mycket på en vecka. :)

-Dem flesta hänger i "Hålet" som det kallas, vet faktiskt inte vad stället heter på riktigt men fråga efter Scandic det ska ligga på Kashbah shopping center! :) Ni lär hitta det! Asså vet inte riktigt vilka ställen man bör undvika, det är rätt bra drag överallt! :P Efterfest från 04-08 kan jag rekommendera The Point! :) 5 euro inträde, så får man 2 drinkar på det, sjukt bra erbjudande! :)

- Jag tatuerade mig på ett bra ställe, 2 av mina polare med. Det är otroligt fräsch lokal och bra tatuerare och bakteriefritt ställe! Det hette Tattoo Tirajana, Adress: Avenida de Tirajana, 35 – PLAYA DEL INGLÉS – MASPALOMAS

- December-vädret är väl kanske inte det bästa, det kan ju fortfarande vara 25 grader varmt på dagen men ofta är det lite molnigt iaf och jag frös om kvällarna då! :P Dock hade jag bott där ett tag och varit med om Gran Canaria under sommaren vilket var sjuukt varmt! Men det är ju typ då alla svenskar kommer det, det är ju trots allt sommar året runt! :)

Saker man kan göra annars är väl typ åka till puerto rico och bada på anfi eller amadores! :) Hyra en bil om någon har körkort eller nå, det går galant att köra där! :) Sen vet jag som inte.. Det var mina tips iaf, hoppas det hjälper er!

Och ha så kul, det är den bästa upplevelsen jag hade iaf när jag bodde där! :)
Amanda

2013-10-08 Kl: 18:02:05

Kommentera inlägget här:

Innan du kommenterar:
-Kommentera gärna, men elaka kommentarer tas bort!
-Svar på vanliga frågor hittas under fliken "Frågor" vid headern, där kan du också ställa frågor.
-Är gärna med i tävlingar.
-Gör Bloglovin' och facebook fan-page byten.
-För er som ej har blogg svarar jag på samma inlägg som du kommentarar på.
-Läs gärna inlägget och om jag inte skriver där hur jag mår eller vad jag gör är det ok att ställa den frågan.

För tävlande:
Glöm ej e-mail så jag kan kontakta er om ni vinner!

Tack för att du visar hänsyn!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: