I choose to see beauty in everything

Jag undrar vad som gör att man ångrar. Jag ångrar inte, jag försöker se framåt och lära mig istället. Det ger ingenting att ångra saker som hänt och det tycker jag är den fegaste vägen ut. Jag väljer att lära mig och se det jag ändå fick uppleva under perioderna och sedan blicka framåt.

Om jag inte hade gjort alla val som jag tidigare gjort, hade jag inte varit den jag är nu eller resonerat som jag gör nu. En enda liten skillnad på mitt förflutna och jag hade nog tänkt annorlunda gällande vissa saker. Så jag kan bara vara glad över allt som hänt. Bra som dåligt. Sorgligt som glatt. Jag tror allt har sin mening så jag väljer att se det positiva i allt helt enkelt. Lättare är det att se något positivt i något tråkigt som hänt för länge sen, självklart! Men om man försöker se det positiva i det tråkiga som händer i nuet också, så tror jag du mår betydligt mycket bättre. Skrev en liten text också:

Don't regret anything you do, cause in the end it makes you who you are. You choose to surround yourself with the people who bring out the best in you or not. You choose to learn or not to learn from your misstakes. In the end I choose to be the best I can be and that means the best I think I can be.
- Amanda Sjödin
Lite bilder från Luleå vintern 2012, vackert.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Innan du kommenterar:
-Kommentera gärna, men elaka kommentarer tas bort!
-Svar på vanliga frågor hittas under fliken "Frågor" vid headern, där kan du också ställa frågor.
-Är gärna med i tävlingar.
-Gör Bloglovin' och facebook fan-page byten.
-För er som ej har blogg svarar jag på samma inlägg som du kommentarar på.
-Läs gärna inlägget och om jag inte skriver där hur jag mår eller vad jag gör är det ok att ställa den frågan.

För tävlande:
Glöm ej e-mail så jag kan kontakta er om ni vinner!

Tack för att du visar hänsyn!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: