Delar med mig till bloggen..

Jag skaffade den här bloggen för en anledning, att skriva när jag känner jatt jag verkligen behöver skriva av mig..

I ett "just" sådant tillfälle nu. Jag är ganska djup nu men det är skönt att skriva av sig, och för andra om dom kommer i min situation å veta mina åsikter om denna synpunkt.

Nu är det såhär att jag gillar en kille, rätt så mkt.

Han är underbar, han får mig alltid att skratta och jag upptäcker sånna där småsaker på han, hans ytterst småa smilgropar, när hans adamsäpple sakta rör sig när han andas.. allt.. hans fina ögon är som att bara se på en film som man aldrig vill att den ska ta slut, bara fortsätta kolla.. leva sig in i en dröm.

Läppar, så mjuka.. så underbara.

Mitt hjärta dras mer och mer till dig för varje dag som går, du gav mig en snöbit och sa att det var ditt hjärta sedan gav du det till mig..
Jag höll det i min hand tills det smälte bort, gav du ditt hjärta till mig då? Sina läppar nudda vid mina och det var kört, jag kunde inte hålla mig nå mer. . .

Ögonen dras till dig, vad du än gör, hur du än är så känns det som om jag inte kommer känna nå annorlunda för dig. Du kan vara som Saddam Hussein, jag kommer fortfarande känna samma sak..
Hitler, spelar inggen roll.. Men du är ju inte det, du är den perfekta killen..

Ni skulle säga, satsa om du känner så, vad är problemet?

Min bästa vän, är just vad problemet är.. Hon gillar han, kanske mer än vad jag gör.

Det är så svårt. Jag vill vara med han varenda minut av mitt liv, krama han..

bara stå och krama han tills jag inte längre finns vid liv. Hon kommer se det här.. Men det bryr jag mig inte om för de enda som vet vem jag menar är mina närmsta vänner som läser min blogg.

Jag delar med mig till er eftersom den här bloggen handlar om mitt liv, inte bara alla lätta stunder utan oxå mina svåra val.. allt.. Jag känner att tiden bara rinner iväg och jag vill bara vara brevid dig, men att min vän gör det så komplicerat är jobbigt. Vi pratar om det och hon är besviken, jag förstår att hon blir ledsen när "hennes bästa vän älskar den hon älskar".

Det är nog svårt för henne, men jag har otroligt svårt att berätta något för henne för första gången, det är svårt att prata med dig. Jag skulle aldrig vilja att min kompis skulle ha det svårt att prata om sina känslor med mig, även om det är att vi gillar samma kille.

Jag har gillat han och stöttat dig med dina val. Jag ser det från din synvinkel, från min, från hans..

alltid jag vara den som finns där för folk?

Men när det känns som att du inte finns där för mig?

Jag frågar dig, respekterar dina känslor medans det känns som att du spottar på mina.. skiter i dom. Du säger att du har mer än rätt till det du gör, vad har jag.. ingen rätt alls?

Jag älskar han, okej? Det är svårt att säga man jag vill bara skrika!!!

Grina, mina fjärilar som var så underbara är krossade till ett stort svart stenblock innuti mig, tar död på mig.. gör så ont.. Jag har inte ens möjligheten, det känns fel...

Ska du bestämma mina känslor för han, ska du vara den som gör så att jag inte får göra mina egna val? Jag älskar dig som vän och du betyder mycket, den dummaste frågan för dagen, vill ni veta alla idioter som tänker fråga sina vänner den frågar..?

VEM VÄLJER DU, "HAN" ELLER DIN BÄSTA VÄN?

Frågan är den sjukaste någonsin, vill ni veta svaret?
Ja.. men frågan låter rimlig, vem betyder mest..

Nejnej.. inte enligt mig inte.. Jag älskar min bästa vän, tror hon är där för mig även hur svårt det är för henne, samma som jag skulle var där för dig.. Jag älskar dig som vän och du betyder mkt som vän, men det är en annan sak när jag säger att jag gillar han.. då är det en helt annan känsla..

Den underbaraste känslan någonsin, du tar den ifrån mig.. Sliter i mitt hjärta, eftersom jag gillar dig som vän och han som jag älskar han! Det är som att stoppa saker på varsin sida den som väger mest väljer man, men det väger lika.. Hans sida håller på att vinna och så trycker du ner din sida så vågen går sönder.

Jag väljer henne som vän och han som en annan del av mitt liv.. skulle ni med vilja om ni är i samma situation. Älskade vän, det är jobbigt när du som alltid förstår helt plötsligt inte alls förstår.. DU berättar alla unerbara saker som hänt dig och jag blir glad med mig.. JAG berättar mina saker jag varit med om, du säger: hm.. och vänder bort skallen?! Mitt liv är och har nästan alltid varit svårt, vid nästan alla beslut..


Jag ska vara där för alla, men ingen är där för mig..


(känslan innuti mig)

Kommentarer
Postat av: Amanda

Fy vad jobbigt för dig! Helt underbart ju att du tycker om killen så mkt men vad tråkigt att du inte är ensam om det :/ hoppas verkligen att det löser sig utan att du blir ovän med ngn av dem :)Svar: okej :) Vad gör du idag?

2009-12-08 Kl: 16:05:09 | URL/Blogg: http://enskrivandeamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Innan du kommenterar:
-Kommentera gärna, men elaka kommentarer tas bort!
-Svar på vanliga frågor hittas under fliken "Frågor" vid headern, där kan du också ställa frågor.
-Är gärna med i tävlingar.
-Gör Bloglovin' och facebook fan-page byten.
-För er som ej har blogg svarar jag på samma inlägg som du kommentarar på.
-Läs gärna inlägget och om jag inte skriver där hur jag mår eller vad jag gör är det ok att ställa den frågan.

För tävlande:
Glöm ej e-mail så jag kan kontakta er om ni vinner!

Tack för att du visar hänsyn!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: