gratis premium, whaaat??


Om du vill ha spotify premium gratis, så hittar du det HÄR!! Azzzuum!! :D

earcuffs


Style by tyra har väldigt fina earcuffs för väldigt bra priser! Här är några av dem, 3/4 av dem är under hundralappen! Nu sitter jag och käkar med färg i håret och ska strax skölja ut det för att springa på möte kl 20:00. Snart är det valborg och min valborg kommer spenderas med min pojkvän, lillasyster och lite släkt på min farfars systers 50 års kalas! Får se om det blir utgång under kvällen eller inte, det är ju trots allt valborg, men den kan ju spenderas hur som helst! :)

PUSS!!

Tävling!

Last night I let the party get the best of me


Jodå, imorgon är det skola. Det har varit ett skitbra lov och ett jäkla bra väder! Tack, tack, tack! Jag har fått påskägg å i fredags åt vi bananasplit å myste med film eftersom min käre syster skulle hem dagen därpå. Saknar henne.. Men nu är det skola och kämpa på tills sommarlovet, och jag har laddat mina "skolbatterier". Nu äre bara plugga, träna som gäller. Nä, men nästan.

C'yall, ska ringa min älskling nu om han duschat klart förståss.. Ajja, puss. I lav u!

pay bitch, you just have to
Jaadå, dagarna som gått sedan jag bloggade sist har jag hunnit göra en masse kuliga saker. Har hunnit med finfint väder, göra dundergod korvsoppa, fina systerdyster har kommit hem, hunnit frossa i mig masse gott, pizza med gose älsklingen å lite smått å gott här å var, samt tårta! YEY, rekord i frosseri.

Passar också på att visa min jetehela mobil, samt dagens look på sista bilden. Såja, lite mer i spelet. Självklart eftersom jag har lov har jag hunnit med massa andra goa saker, häng på stan med min pumpa Emelie där vi fika på roasters, spela lite basketboll med min prins å någon liten kille som faktist var duktig. Hummm, jag har varit väldigt mycket till min farmor veckan innan lovet, for också till moffa på fredag me min lilla goa familj där vi myyste på och åt go mat.

Jadå, då kommer vi till imorgon. Då är det självaste torsdag. Vakna på morgonsidan för att åka till min farmor med systrarna och älsklingen där min farbror m. familj också kommer befinna sig. Hemfärd vid 4, hemma vid 5 kanske, då äre bara att göra sig iordning för feest!

Såja, nu äre att dejta kudden som gäller, pusspuss!

På engenskan!


Hello, sitter just nu på engelskan och har lite grammar igenomgång. Sen ska jag fortsätta på min engalska novell "Able to love". Efter engelskan har jag teater, sen slutar jag och då är det träning på inpuls som gäller. Strax är det stadsmaran och om jag ska klå 59 minuter så lär jag behöva träning, så det är löpa och intervaller som gäller!

Efter träningen bär det av hem och duscha+käka sen ska jag typ till Briland för läxa i allra högsta grad! Ha det gött denna måndag så hör jag av mig senare till bloggen.

Puss

It's time..


Då är det strax dags för Big Brother, ville bara passa på då att lägga ut bild på mina nuvarande favoriter samt skriva varför.

Motivering!
Peter: Glad, mogen snubbe som är strörtskön! Han gör det roligt att kolla på i många lägen. Hans guldfiskminne är ju ett plus i kanten med.

Martin:
Rolig, sprallig kille. Han är överallt hela tiden och hans jävla dans e ju störtskön. Men utan hans lilla gäng vet jag dock inte om han är lika rolig.

Sara:
Så jävla skön tjej! Hon vet verkligen hur man får en och skratta. Ibland är hon lite mer tillbakadragen och så men inte för mycket, hon är oftast i aktion och behöver inte ligga runt eller äckla sig i huset för att klara sig.

Katerina:
Inte varit min favorit, inte ens i närheten.. Men nu tycker jag om henne väldigt mycket, hon gör himla bra tv för den delen med!

Måste också tillägga att Rodney är ett jävla svin och är seriöst helt fuckad i huvudet. Hans hjärna måste det vara fett fel på, om han ens har någon.

Broccolisoppa


Broccolisoppa som jag prova göra för ett tag sedan. Smakade ingenting typ, luktade däremot gott. Idag ska jag se Austin powers eller vad dem där filmerna hette, tre olika iaf. Samt käka upp de som blev över från gårdagen, höhö! Big brother ikv, så ska vara spikad framför det och hoppas att Vanessa åker! :P

Hare gött!

Answer

elina om this is crazy.:
kul blogg=) hur kunde du få den så billigt för så lite kostar den inte nu? och hur var den i verkligheten och storleken var den bra?

Svar: Tack så mycket! :) Har ingen aning om hur jag kunde få den för det priset, var väl något som kanske gick ut den dagen eller något för jag betalade bara 374:- för den. Bara någon minut efter jag beställde den så var priset tillbaka till 499:-, då kollade jag på min beställning och jag fick den för 374:- ändå. Så jag var inget annat än glad! :P Den var jättefin i verkligheten med, storleken var bra men armarna var lite långa jag har M och skulle inte kunna ha S känner jag. Den var också ganska så varm, så lär behöva köpa en ny till sommaren. Men kalla sommarkvällar och höst/vår är den perfekt till, sen vissa varmare vinterdagar.

tjocka som bara den!


Tjatjatja!! Ja, så blir det hemmagjord pizza och lite fika fika(rulltårta, mjuk peppakaka blåbärsmuffins) och chips. Sen blir det att se Little Fockers. Jag och min älskling ska mysa på rejält! Strax ska vi göra pizzan, muuums! Ni får ha det så bra denna underbara lördagskväll!

PUSS

FINE, I CAN HANDEL IT!


Japp, lördag nu då. Igår bestod dagen av aprilskämt och jobb sedan film och lite frukt at my place med min älskade. Ikväll äre en liten godispåse och film som gäller + älsklingen. Ska på inpuls med den mannen nu också så man gör av sig med lite innan man trycker i sig det ;P

HEJDÅ!