new


Fyndade en megamysig halsduk på MQ igår när jag gick på stan med min älskling, Tomas och Einar. Det var kul, iaf när det var jag som handlade.. Men sen när dom gått runt hela stan och in på affärer två gånger så började jag bli less. Släpade mig genom stan tills klockan äntligen blev fyra, då drog vi hem! :)

Jag käkade sedan gick jag och my honeybunny till gården eftersom jag jobbar idag, var osäkert om jag skulle till Kaisas fest länge tills vi beslöt oss för att fara till Kvantum och köpa gotta sedan fara till honom och se film. Väldemysi!

Nu strax ska jag dra till mi lofe och uppdarerar antingen senare eller imorgon! :)

C'YAH! ;D

someone new


Blev att inhandla nya träningsdojjor idag också. Perfekt! Varit hos Kaisa och fikat + crazymuch talk. Imorgon har hon fest hos sig, och jag ska dit efter att jag jobbat. Nu ska jag hälla upp lite chips+läsk och se på Vampirediaries och hellcats, blev helt ändrade planer när jag kom hem, men inte förvånad alls!

CHYSS!

hold my hand


Fredag imorgon vilket är svinskönt! Gjort engelska prov idag, gick okej. Vad händer i helgen då? Ja, fredagen kommer bestå av träning, stan och sedan till Kaisa eftersom hon fyller år. Sedan kommer lördagen bestå av jobb till nio, sen får jag se. Kommer nog fara hem och se på The vampire diaries/ Hellcats/ Glee om jag inte ser vampire och hellcats på fredag ;P

Nu ska jag käka, kyckling och ris m. currysås. Senare har jag träning, men den skippar jag nog eftersom jag inte har några skor.. Mina är sönder.. :( c'yah ska käka nu!

love

worderful


Syrran kom med en jävla macbook.. Jag får nöja mig med en dell.. Fast, vissa säger att min e bättre.. Dont get it ^^ Asså, snorunge. Vad händer fan, sjuorna börjar få ha jävla data på skolan.. Hon klagar då inte iaf.

Idag ska jag till min farmor, med min syster. Mysigt det ska blii! <3

F1 7kt gal1 (Fett sjukt galet)

Hejdå!

Älskar dig


Bara uppdaterar.. ;P

It will be alright

Hade ett långt inlägg, men suddade det just. Vill inte ha frågor, eller så om detta, vill bara få det sagt.

Varför?