FETTODAG! x)

Idag har jag haft en superbra dag!! :) Jag har köpt massor med saker faktist, dom får ni se senare idag eller imorgon! :) Idag är det att fetta ihjäl mig med hemmagjord pizza, godis, chips&dipp samt läst!! :o ;) Jag kommer rulla fram till scenen imorgon då vi ska sjunga på Gitarrfestivalen! :) Nu sitter jag och ser idol och småhar mig med pizzan, sen väntar film! :)

Ha en jävla go fredag!! :D

Dag 06 - Beroende

Jag är beroende av massor av saker, både bra och dåliga saker. :) Ni kan få fyra olika saker jag är beroende av:

-Att spela basket!
-Pojkvännen
-Musik/ att sjunga!!
-Godis!!

Påväg till träningen!

Hello, idag har Jag inte gjort mycket. Vi har börjat fiffla i hela lägenheten, jag tar det lilla förrådet till rum, min äldre lillasyster fick mitt rum och min yngsta ska få hennes.:) Det är himla rörigt å vi har hållt på i flera timmar. Målat ena väggen klart i mitt rum, flyttat möbler, skurat, dammsugit, torkat och hållt på hela dagen:) nu ska jag träna och sen hem, duscha å sen fortsätta:p

Dag 05 - En person som jag inte kan leva utan

Nu kommer det ju inlägg på inlägg om min pojkvän, men ja.. Han är ju en stor del av mitt liv så inte undra på! Jag kan absolut inte leva utan honom iaf, så han passa perfekt till detta inlägg! :love:

Bloggsvar!

Nu har jag bloggsvar på bloggen, du kan trycka på "Fråga mig!" och sedan fråga mig vad du vill! :)

Lärare på Tunaskolan borra igenom fingret!

Innan gymnasiet så gick jag på Tunaskolan. Nu går min yngre syster där hon går i 8:an och idag så hände det en olycka då hon hade lektion, hennes lärare fastnade i en borr på tekniken och råkade borra igenom fingret så toppen av fingret hängde ned. Min syster då och hennes kompis hämtade hjälp från kjell och sedan kom ambulans osv.. Fy vad hemskt, den lärare det handlade om har varit min mentor. Det står om det i Kuriren HÄR.

Dag 04 - Min närmaste killkompis

Har inte precis så nära killkompisar utom min pojkvän som är den bästa killkompisen någonsin!....(fan vad jag blev sugen på fika och kaffe av den där bilden!!)

Försenad!

Hello, bloggar ifrån min mobil nu då.:) måste ju prova på appen när den väl finns! :) Men jag är inte på så värst bra humör, irriterad som f*n på mig själv.. Jag stressade upp till bussen, seriöst, kuta.. Sen så hade den inte kommit, jag pustade ut. Sen när den kom och jag skulle kliva på den så stack jag ner handen i väskan, grävde och grävde.. Men inte fann jag min plånbok. Helt jäv*a perfekt. :s Så jag ringde mamma och min syster cyklade upp med den till bussen som går 08:02. Nu blir jag lite sen... Bra start på dagen! Puss

Ang. inlägget innan detta!

Varför det är ett inlägg med massa "testar" text, är för att jag provade på Blogg.se's app som nu kommit, underbart! Men fattade inte så mycket av det, och inläggen går inte att ta bort.. :s Vilket är anledningen till att det kommer få stå kvar där, om det inte kommer upp här på datorn någon dag framöver! :)

Bara att söka "Blogg.se" och ladda hem den gratis såklart!

Hösten är här!

Fin dag idag, verkligen.. Nä men när jag tog denna bild så hade solen kommit fram. Tidigare idag var det världens vind och det öste regn. :S Jag hade paraply, men inte hjälpte det! Vinden hedde ju sönder hela paraplyt.. Så blev väldigt chockad när solen kom fram. :) Idag är det träning som gäller, inge idol eftersom träningen är 20:30-22:00. :) Kanske hinner med lite plugg, får se om jag väntar uppe tills idol är igen kl 00..
Puss!

Dag 03 - Någon som alltid gör mig glad

Såklart gör många mig glad, men någon som alltid gör mig glad är min pojkvän såklart! :) Briland Hoxha gör mig otroligt glad/ lycklig!

Instagram eiffeltorn

Lekte lite och tog denna bild på mitt eiffeltorn örhänge som är köpta på Nelly. Det var superkul som vanligt att träna och ännu roligare när jag såg bekanta ansikten sittandes på bänkarna i hallen. :) Emma, Emelie och Simon kom och kollade så jag hade också någon att tralla hem med. :) Kom hem och kollade på idol i 5 min och kuta in i duschen under reklamen, otroligt nog hann jag.. :question:

Nu ska jag plugga till provet jag har imorgon med älsklingen och äta lite Carte Dors daim glass som kostade FEM KRONOR på willys, don't get it? Men klagar inte. :) Ha det gött, pussar!!

Extrafråga - Mina piercingar/ tatueringar?

Just nu har jag två vanliga hål i öronen och i naveln samt en tatuering på vänstra skuldran som är tillägnad till min pappa som gick bort för 11 år sedan. :)

Nedan är det bilder på:
-Min tatuering
-Mitt hål i naveln
-Mina hål i öronen
-Där jag ska göra hål innan 2012!
-Samt kommer jag göra en till tatuering innan året är slut.


Snabb inlägg!

Ska springa iväg till bussen som går nu snart, har basket träning. Sen när jag kommer hem kommer jag med ett bra inlägg! :) Hejsvej, nu ska det svettas!! :D

Dag 02 – Min bästa vän

Som att jag skulle kunna välja bland dessa underbara, kännt vissa längre än andra men alla ni kommer vara människor jag kommer vilja hålla kontakten med när vi går ut trean på gymnasiet. Ni alla är vänner för livet. :love:

Måndags Outfit

Klockan är 07:40 och jag ska skynda mig å slänga ner en frukt i väskan, puss hej! :)

Tröja Nelly | Leggins H&M | Väska Marknaden | Ringar Bik Bok & Nelly | Örhängen Nelly

Extrafråga - Mina drömmar

Ja, redan nu besvarar jag en extrafråga.... Mina drömmar. Jag har som en liten plan som går väldigt långt fram i tiden. Jag tänker alltid utifrån hur det är nu och nu är jag tillsammans med Briland, vilket gör att jag då i framtiden tänker mig själv att vi ska gifta oss, skaffa barn tillsammans. Samt innan detta kommer vi resa tillsammans, flytta ihop, förlova oss, flytta utomlands och plugga ihop. Jag skulle aldrig kunna gå och tänka, "tänk om vi gör slut". Om vi skulle göra slut så skulle jag ändra planerna jag har i mitt liv då, inte nu då jag "vet" att vi kommer leva livet ut tillsammans NU. Hur jag tänker då det är bekymmer jag har då, men det är nu som räknas.

Mina drömmar, och planer i livet är då att nu gå ut gymnasiet och efter detta söka in på Psykologi programmet i Umeå. Jag hoppas jag kommer in dit men eftersom jag vet att det är otroligt svårt så har jag såklart en backup plan. Det finns andra linjer med mindre intagningspoäng som är hjälp till att komma in på Psykologi programmet, så då söker jag dit istället. Jag och min pojkvän Briland kommer då efter 3:an flytta till Umeå.

Andra året på Universitetet kommer vi bli utbytes studenter till London. Altså, vi kommer flytta till London och bo där i ett år. Vilket är en av anledningarna till att jag nu går Engelska C (Cambridge)=förberedning för ett prov man gör för att kunna studera utomlands. Efter vi bott där flyttar vi tillbaka hit och pluggar klart här, eller där om det går bra och vi gillar det/ om det nu går! Efter gymnasiet är det då att fortsätta studera som gäller, kanske resa runt lite om man samlat ihop pengar till det eftesom jag har massor av ställer jag vill åka till!Paris/ Thailand/ Venedig/ Australien/ Japan/ Egypten/ USA- New York, L.A/ Brasilien/ Italien/ Schwiz osv..

Så resa mycket och plugga är planerna. Sedan ska jag ha ett fast jobb och bra inkomst innan jag skaffar barn och gifter mig. Amanda Hoxha, hmmm.... Kommer bli svårt att ta in, fattar inte varför tjejen oftast tar killens efternamn och inte tvärt om.. Men iaf, gifta mig, skaffa barn, ha bra inkomst, ett hus, husdjur osv. :)

Så det är mina drömmar/ planer för livet!Extra Frågor!

Extra Frågor som jag kommer slänga in här och var under dem här 25 dagarna, bara för att det är så kul! :) Dem kan komma i vilken ordning som helst, och när som helst! :)

-Mina föräldrar.
-Det här åt jag i dag.
-Vad är kärlek?
-Min dag.
-Min tro.
-Mina syskon.
-Den här veckan.
-Mina drömmar.
-Mina piercingar/ tatueringar? Samt kommande piercingar/ tatueringar?
-Min favoritfödelsedag.
-Detta ångrar jag.
-Den här månaden.
-Det här upprör mig.
-Det här får mig att må bättre.
-Min favoritplats.
-Det här saknar jag.

Im trying!

Sitter och försöker plugga det går inte så värst bra, jag är så fet att allt jag kan tänka på är dom goda räkmackorna jag och älsklingen ska käka ikv!! Men ja, plugga då...

Söndagen!

Goddagens, ska käka nu sedan plugga som fan! :) Saknar London som fan... Ha en skön söndag!

Pussar!

Dag 01 – 5 fakta om mig + bild

Fem fakta om mig:

-Jag älskar att skrämmas samt är jag värsta fegisen själv! :|

-Jag är otroligt känslig, lipar lätt till filmer/tv-program. ;(

-...pengar och jag älskar varandra, dock så är det alltid sådant kortvarande förhållande eftersom jag är så himla bra på att slösa pengar!

-Jag kommer och vill flytta från Sverige, till London! :D

-Jag har sparat ut mitt hår nu väldigt länge för att få långt, nu är det ganska långt och jag hatar det.. Har det oftast i en boll eller svans. Vill inte klippa det kortare, men vill itne heller ha det utsläppt. :question:


Bästa programmet!

Fixat fram säsong 6 och 7 av One Tree Hill så nu kräver det bara att hitta tid att se det. Kanske hinner med ett avsnitt imorgonkväll, har lite att plugga imorgon så kommer ha böckerna framför mig hela dagen! :thumbdown:
Godnatt!

Twilight Godis!

Varit på Coop Forum och köpt godis, har två filmer, Zookeeper och Dogville som ska ses ikväll. :) Faktist också kommit igång med mitt projektarbete, altså kommit igång med en låt. :) Ha en skön lördagskväll! :)

För att ni ska få veta mer om mig!

Kommer ha 25 dagar med olika fakta om mig, samt bilder såklart! Imorgon börjar jag med detta och här är det som jag kommer skriva om:

Dag 01 – 5 fakta om mig + bild
Dag 02 – Min bästa vän
Dag 03 - Någon som alltid gör mig glad
Dag 04 - Min närmaste killkompis
Dag 05 - En person som jag inte kan leva utan
Dag 06 - Beroende
Dag 07 - Fobier
Dag 08 - Senaste gången jag grät och varför
Dag 09 - En person som alltid ställer upp för mig
Dag 10 - Någon som jag är glad över att ha i mitt liv
Dag 11 - Min handväska
Dag 12 - Mitt rum
Dag 13 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 14 - Min första kärlek
Dag 15 - Min senaste kyss
Dag 16 - Mitt favoritminne
Dag 17 - Någon som du saknar
Dag 18 - Något jag ångrar
Dag 19 - Den här sommaren
Dag 20 - Någon som du litar på
Dag 21 - En förändring i mitt liv
Dag 22 - Min garderob
Dag 23 - En person som alltid kommer finnas i mina tankar
Dag 24 - Mina rädslor
Dag 25 - Det här lever jag för

snabb uppd.

Dum som jag är blir jag sugen att ändra på bloggen.... Detta är resultaten av 2 och 1/2 timmes fixande.. Får fixa kategori länkar sen, orkar inge mer. :)

Nice saturday outfit!

Yees ,detta är min mysiga outfit på en lördag! :) Jag följde inte med till Alko/ ikea, ska köpa tills halloween så lika att köpa här. Idag ska jag till Coop och köpa candy eftersom dom har kalaspris på godis 49 kr/ kg. :) Idag är det mys med pojkvännen, film och godis! :) Just nu, sitter jag och verkligen dunkar musik. Här är min lista om ni känner för lite tips på låtar! Listan HÄR!
Tröja H&M | Mjukis Cubus | Halsband Ur&Penn | Ringar Nelly/ Ur&Penn | Örhängen Nelly

Oj, oj, oj..

Hej igen.. Idag har jag ångest.. Stor ångest.. Jag försov mig och hann då inte till psykologin och tänkte att jag hinner vila en liten stund innan jag ska upp till Engelskan som börjar efter.. Jag somnade och vaknade inte igen.. Tror mamma försökte väcka mig ett tag där men var okontaktbar.. Och idag skulle vi sjunga upp låtarna från Ensamblen och jag är inte där.. Usch!! Sån ångest....... Sen kunde jag fortfarande gå och sjunga på Inså(privat sånglektion) men vågar mig ju inte till skolan nu när jag försovit mig så länge. :( ÅHHH!! Vad sugigt.. Igår var jag på kvantum och köpte godis, så tävlade jag också om 2 biobiljetter till Twilight Maraton på bion när denna kommer ut.. Kan inte sluta tänka på skolan, Fy, fy, fy vad hemskt!

New stuff!

Hej, blev för trött igår så lägger upp det nu! :) Igår så hämtade jag ut dem här småsakerna från nelly, samt en brun utan sol och ett läderarmband till min älskling! :) Ett borst fobral och dum som jag är trodde jag det kom med borstar.. men icket. :P Sen är det ringarna och örhängerna som man ser tydligare. Sedan ett pack klämmor för att jag är så sjukt bra på att slarva bort dom.

Till Rosvik

Hejsan, igår for jag och min pojkvän och hjälpte farmor med lite saker. :) Varit himla trött idag, inte haft någon riktig lektion heller så det var lugnt. Jag och min älskade prins på bilden nedan åt inte äckelpalten nog för att han ville men det blev korv å makaroner hos mig ist och en powernap på det. :)

Ska till träningen med bussen som går 19:00 men ska bara stå på sidan och skjuta, har ont i halsen och vill inte förvärra det. :/ Sedan har ska jag och göra en sak...
Skriver senare om det!

Tycker det blev en jättefin bild på honom!

HEADACHE!!

Gokväll, igår kväll hade jag sån hemsk huvudvärk som attans hållt sig till idag.. Fick gå hem från sista lekionen, satt till och med å vänta under hålet på lektionen, men huvudvärken vann kampen. :/ Har inga huvudvärkstabletter hemma heller, så det är KRIS! Men så fråga jag Emma och hon hade så sprang bara tvärt över gården å hämtade den, sån räddning med tanke på att jag har basket träning ikväll. :) Ska faktiskt fara på ca 30 min så borde packa väskan nu istället för att fira att min huvudvärk släppte! :D Ni får en skitsöt bild på Mia när hon leker tuff. ;) Nä, skoja men jag tyckte faktiskt hon passa i keps! :D

Planer:
-Till farmor och hjälpa henne imorgon!
-Få in en fikadag med vännerna i veckan!
-Alko & Ikea på Lördag med girlsen!
-Nästa onsdag, filmmys med lite goa människor!

So tired..

Heej... Jag är så sjukt trätt. Varit på skolan, sedan väntat på stan och haft träning på Pontus till halv 7.. Duschat, ätit, sett idol och är nu helt slut!! Tror det blir en väldigt tidig kväll ikväll! :tired: Ska iaf spela med Bergviken i år. Yesyes.. :) Pusshej leverpastej!

Bananas are for monkeys!

Gainomax reklamen är väldigt bra fan! :) Åhh... "Den där känslan när man är så slut och dricker en gainomax". :love: Kärlek, jo... Godnatt :)

Grandma's Shrimp-Sandwich!

Godkväll! :) Jag snackade om gott "kvällsfika" igår och detta är då it! Igår åt vi Farmors Räkmackor som vi nyligen döpt dom till. Hade min farmor en kokbok, skulle det lätt vara den kändaste kokboken i världen.. Ni anar inte hur god mat hon gör, bara på känsla också!! :o Chokerade.. Tänkte då iaf ge ut receptet på dem här underbart goda räkmackorna.

Till räkröran:
 
-Räkor (beroende på hur mycket du vill ha)
-Creme fraiche/ grädde/ gräddfil (beroende på hur mycket du ska ha)
-Majonäs (beroende på hur mycket du vill ha)
-Senap (ytterst lite)
-Dill (så mycket du vill ha)

Övrigt (Detta får du välja vad du vill ha, efter smak!) :
-Lingongrova (det passar underbart bra till detta)
-Ägg
-Sallad
-Citron

Såhär gör du:
Det är busenkelt, men du måste gå efter smak eftersom jag inte har något speciellt mått på hur mycket av vardera man ska ha. Om du använder dig av grädde tex, som vi gjorde igår. Så måste du självklart vispa grädden sedan tillsätta majonäs, lite senap och sedan dillen och bara blanda ihop det. Använder du dig av creme fraiche så kan du blanda i gräddfil också om du inte enbart vill ha creme fraicshe eller enbart gräddfil för det funkar nog också. Efter du gjort detta så blandar du i räkorna och så kan dom ligga där ett tag. Sedan lägga en liten cirtonskiva på.

Om man vill så kan man lägga till sallad och ägg, detta gjorde vi och det var supergott! Vi hade inte heller citron hemma, så stoppa lite "citronsås" på och det funkade.

Jag tipsar verkligen detta till er som gillar räkor!!

I can make you happy, make your dreams come true

Tjena mossan! :) Sov ut idag med älsklingen, sedan har jag bara tagit det jävligt chill hela dagen. Varit på willys och handlat till go "kvälls fikat" som vi ska mumsa i oss ikväll! :) Sedan har vi spelat lite basket, försökt få tillbaka flytet.. Nu är jag lite småtrött och funderar på vilken film vi ska se ikväll. Kommer säkert hitta någon!

..

Vad har hänt i mitt underbara liv då?

1. Jag har fått min Iphone 4 :love:

2. Varit på Bio och sett Apornas planet = SÅ SJUKT BRA FILM!!!!! :D

3. Varit och sett basket, det var så länge sedan..

4. Det ledde till att jag ville börja spela och Vråken hade full trupp.. Så ska träna med Bergviken på Måndag och se vad som händer efter det. :s Känns lite jobbigt att inte spela med Vråken, men det är ju basketen jag älskar så..

5. Har läst ut en bok, gjort ett prov, gjort en muntlig redovisning, osv osv..

6. Fått min pojkvän att köpa gymkort på inpuls, vilket lett till att jag lyft mitt arsle och tränat!

7. Förälskat mig i Veronica Maggios låt "Välkommen In", eftersom jag har Spotify Premium nu så kan jag nöta den EXAKT hur många gånger jag känner för!

8. Jag har faktiskt bakat... Det var väldigt länge sedan sist, men igår blev det både Toscakaka och Chokladbollar till "Friends With Benefits"(Fett rolig film).

9. Varit väldigt förkyld.. :(

10. Träffat folk jag saknat! <3
I was not supposed to be gone this long..

Börjar med att be om ursäkt till er som faktiskt gått in på bloggen under tiden jag inte bloggat. Men det har gett resultat på andra sätt att kanske spendera mer tid till att tänka på "vad jag ska plugga idag" istället för "vad mitt blogginlägg ska handla om idag". ;) Så har gjort bort all läxa! Men nu är jag supersugen på att återgå till bloggandet, har lite bilder jag vill visa upp och lite saker att berätta! Men det kommer efter detta inlägg.. Hoppas ni förlåter detta men det handlar om att prioritera jag är inte Kenza! ;)

PEACE!