Remind me who I really am..

Livet rullar på, inte mkt att säga mer än att det var gillkväll och sedan hemmamys med sällskapspel och kul med kära vänner. :) Ikväll ska jag nog plugga och sådär, är trött osv.. Yes, antar att det var det. Valborg imorgon=utgång! Samt grillning med vännerna och sådär innan. :) Ska bli kul, hejs!

Utgång!

Tjaah, halvfixad inför ikv. :) Ska strax börja röra mig, så vi hörs och ha det kul ikv! I know I will! ;D

Lördag 21/4 -12

Tjarrå, igår blev det mysfika på friends med massa goingar och sedan drog vi vidare till en kompis med stopp på storheden innan för lite gottaköp. :) Pratade massa osv, blev en rätt sen kväll. :) Ikväll är det party på listar, klockan är fyra och strax ska jag väl gå och ducha och fixa mig. :) Var nyss på stan och kollade efter något att ha på mig ikv, men hitta bannemig inte något.. När man väl ska så gåre inte, men annars hittar man miljoner saker man vill ha! :| Ajja! Skitsamma, hittar nog något! :)

Pussheej!

Truuue


"Hands up, and touch the sky!"

Hej, inte gjort så värst mycket idag. Var utelåst när jag kom hem från skolan så drog in till stan å hängde med tre trevliga prickar! :) Mest småchill, sen drog jag hem och käkade middag och sen har jag inte gjort mycket, var ut en sväng på en liten prommis och nu ska jag lägga mig i min sköööna säng och sova!! :D Imorgon vetja inte riktigt vad som händer, men något händer iaf! :) Å lördag händer det också något, troligtsvis partajj! :)

Men godnatt nu! :)

"It's like wishing for rain, as I stand in the desert"

Tjaaa! :) Mådde sådäär imorse, men det blev bättre och jag drog till Friends by BO med en killkompis och småfikade och umgicks. Sedan drog vi till corner och kolla fotboll, mest snack dock. Sedan kom det tre boys till, jag drack inte något men dem var ju verkligen taggade eller nå, shottade och drack bärs som bara den! :) Vid 23 skippa vi corner och drog till Allstar, där allt fortsatte! :) Fick skjuts hem sedan och det har varit en roligt kväll faktist!

Snackat med en kär tjejkompis som körde på ikv också, synd att jag inte hann träffa henne nå. :) Blev rätt taggad så ihelg ska jag ut, ut, ut, ut!! :D Får se vad det blir! Just sett BB och ska ta och tänka på refrängen. ;)

Puss!

IF I WOULD?!?!?! :thumbup: :bigeyes:

Just because?

Nu är påsklovet slut och det är back on track med skolan, ca 5 riktiga veckor kvar av skolan sedan tar jag studenten. Helt jävla sick asså! :) Lovet har varit skönt, känns faktist som att det varit lov i typ en månad. Hann med väldigt mycket! Ikväll är det bio med tre tjejor, vi ska se Titanic och gråta floder. Funderar på att dra med servetter eller nå! ;p

Nu ska jag dra, puss! Kan inte mer än älska dessa dock!! ;P
Så jävla sant asså, älskar dem! ;P

"It has to be worth it"A drop in the ocean
A change in the weather
I was prayin that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But im holding you closer than most
Cause you are my heaven

I don't want to waste the weekend
If you don't love me,pretend a few more hours
Then its time to go
And as my train moves down the east coast
I wonder how you keep warm
It's too late to cry
Too broken to move on

And still I cant let you be
Most nights I hardly sleep
Dont take what you don't need from me

It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was prayin that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most
Cause you are my heaven