slutet och början

Godmorgon Sverige! :) Idag är det nyår och det är slutet på ett fint och underbart år som har gått, mycket har hänt och självklart kommer en Årsresumé av hela året senare då jag orkar ta mig tid att göra den ;)
 
Igår tog jag det bara lugnt hemma hela dagen, träffade Emma en snabbis och snacka av oss lite sedan drog jag in och snackade på skype med en väldigt rolig Ola.. Underhålla- OM han kan! ;)
 
Omedveten om att jag printscreenar, här är han, Bus-Ola i action!

Saknar er alla!

Sitter här i Luleå med vinter och kyla. Jag kollar på bilder från Gran Canaria och saknar det så otroligt mycket och inte ens varit hemma i 2 veckor än! :) Saken är den att jag ska få alla bilder därifrån som är tagna från start så jag kan visa och berätta om min tid i gran canaria, men har inte bilderna än så det kommer snart! :)
 
Men här är två bilder som ger mig sådan glädje i hela mig!

Namnet var Dani M

Heej, slänger in två jättebra videos på Dani M framförallt, som jag personligen diggar som bara den! :)
 

Från igår

Igår var det party och taggning inför nyår då det blir fetare! :) Annars har jag inte gjort mycket, häng med polare idag och ska ba chilla nu med film. :)
 
Här är två bilder från gårdagen. :)

Shadows

En sak jag tänkte på när jag gick hem idag var på skuggor. Dem är väldigt bra och underhållande endå. Jag uppskattar skuggor! :) Jag menar du ser lång och smal ut i dem, du får längre hår i dem (om du redag har långt hår dvs.), skugg-figurer är ju fett kul sen kan man ju också se om någon är bakom dig ibland och på sommrarna se om du har någon flygande insekt omkring dig! :) Fett bra.
 

Mys Torsdag!

Haj, idag har jag inte gjort mycket alls.. Sov rätt länge. Var til larb. förmedlingen och skrev in mig så jag har det gjort, nu är det bara att söka jobb! :)
 
Ska till en vän och spela lite sällskaps spel och mysa på till 100%, sen hem i tid och slå på någon film och mysa på mer. :) Så ser min Torsdag ut!
 
Min och Emelies fina konversation på facebook. Om det nu intresserar er vad vi pratar om som är så viktigt!

She got laser eyes!

Mamma jag och lillsyster Sara (7 år) sitter vid köksbordet och vi snackar ögonlaser-operation, så säger mamma:
- En släkting har gjort laser i ögonen.
 
Sara tittar snabbt och förvånat upp helt chockad och säger med sån inlevelse:
- Waaoow!
 
Det tog några sekunder innan jag faktist förstod att hon trodde vår släkting hade laserögon.. och förklarade förståss att det inte var det hon trodde. :P

a christmas must

En rätt så rolig grej hände här hemma i hushållet Sjödin ikväll.
 
Det börjar med att jag kommer på att jag glömde julmusten i frysen och springer dit för att ta ut den, var orolig att jag haft den för länge och att det skulle bli till is.. Tar ut julmusten och ska öppna den, får en snabb varning av mamma som säger att jag ska vara försiktig. Nästan hela flaskan var fryst och jag börjar sakta skruva upp korken och när jag skruvat upp den rätt mycket skjuter flaskan iväg korken rätt upp i taket och det bara smäller.
 
Jag, mamma och min lillasyster skriker för det sprutar julmust överallt, till och med i taket.. Efter så dör vi, viker mig av skratt verkligen! :) Googlade om detta sedan och tydligen så kunde julmusten till och med sprängs i frysen om man har dem för länge (tur att den inte gjorde det iaf). :)
 
Så nu vet ni..
 

Så var julen avklarad och passerad

Nu har man ätit god mat, umgåts med underbar familj och släkt, sett kalle anka och alla program, fått agera tomte (i år igen) för barnen, ätit knäck, julfika, fått julklappar och fick en fet anklagelse om gran canaria, min farbror säger att jag kan lura farmor och mamma men inte han om att jag inte tagit droger där nere, han vet hur det funkar tydligen, hur kommer det sig då? Ja men helt fel har han ju också, det kryllar om det där nere. Ja absolut! Men icket nåt jag tog del av..
 
Jag kan också tycka att folk är för stressade på julafton, okej alla vill att man ska äta i tid, så man hinner se kalle anka för att tomten ska komma sen men det är för mycket stress. Allderles för mycket. Det är jul, man ska bara vara glad och ta allt som det kommer. Kommer försöka hålla det varenda jul jag kommer uppleva! Nogsnackat, här är några bilder från min jul iaf! :)
 
Outfit denna jul.
 
Farbror Johan försöker bråka, iställer gör han fred.
 
Syster ber sötungarna le innan hon fotar dem, ja le kan dem ju. Modellkariär?
 
Sara hur går det med rubiks kuben?
 
Min kusin, lillasyster Madelene, lillasyster Sara och jag.
 
Posera! Där ser man skillnad på hur poser för barn och "älder" blir..
 
Nemi vad spanar du på, kakorna kanske?
 
Känslan när lillasyster, 5 år yngre, börjar växa om en... 
 
Äldre syster Linnea, jag, lillasyster Sara och Madelene
 
Ljust?
 
Oj Sara, vad hände?
 
Alla barnen skulle va med på kort men hade fullt upp med annat.
 
Chocken man får när syster helt plötsligt kör en blötkyss på kinden.
 
- GOD DAMMIT, PAPARAZZI! STOP IT, I WILL PUNCH YOU!
 
- Yeah, take away the fucking camera dude!
 
Demon-dog, and her name is Diva.
 
Jag gillar strandpromenader, mysiga hemma-kvällar och jul!
 
Minigranen finpyntad av lillasyster ( 7 ) gör en lite juligare känsla, känner jag.

All I Want For Christmas Is You!

Hej igen, ska fara nu snart. :) Gott med julbord, mysigt med kalle anka och julklappar! Älskar julen. :) All I Want For Christmas Is You, bra låt! ;)
 

Jag vill bara säga..

 
Själv ska jag spendera min jul med familj och släkt, bara mysa och träffa alla saknade människor. :)
 
Jag vill också önska ett litet extra "god jul" till familjen i gran canaria, hoppas julmaten smakar och att julen i gran canaria blir fet, hade velat va med er också!
 
Ha en riktigt trevlig jul!

30 minus

Ja, man kommer hem från 25 graders värme till strax under 30 minus, helt sinnes sjukt ju! :P
 
Igår så fikade jag på Friends med polare och ska göra samma sak idag fast med 2 andra pinglor strax. :)
 
Var en sväng på stan idag med hade täckisar på mig till och med, lätt värt! :) Saknar värmen i gran canaria samt dem fina där, men får värme av all kärlek nu vid juletid speciellt! :)
 
Så himla mycket snö nu! (Bild från vårt fönster och en bild från GC, stor skillnad och båda har sin charm!)

Från GC till kylan.

Hejsan!
 
Ja ska försöka komma igång igen och med detta inlägg vill jag också säga, äntligen hemma! :) Bott i Gran Canaria i ett halvår och nu har jag farit hem för att fira jul och nyår med familj och vänner som jag har här i Sverige.
 
Tanken är nu att jag ska lägga ut massvis med bilder och skriva om tiden där i omgångar, inte bara kul för mig men även kul för er andra! ;) Älskar er, det vet ni.. Vi ses snart, saknar er redan! :)
 
Idag hade jag ett mission, överaska vänner! Lyckats rätt bra andå, typ. Blev lite av slump hur jag stötte på alla, som vanligt så är ju alla på stan och jag hann ju bara hoppa av bussen och börja gå hemmåt så träffade jag en bra polare av slump, sedan gick jag runt vilket gjorde att jag träffade dem flesta. Blev fika också med 3 underbara. :)
 
Nu väntar middagen och mys med några vänner sen! :)
 
Ni fina underbara!
(Marlow, Camilio, Ola, Kalix (Robin), Linus, Elise, Peter, jag och Sebastian)