Jag har svårt att förstå!!

Jag har så himla svårt att fatta att jag ska åka om några timmar, helt sjukt!! :p ska sova nu, eller försöka!:) C' yah!:)

Hos syrran!

Igår var det mys med grillat och film, sedan spenderade vi kvällen åt att kolla resor som inte kostade skjortan! Hittade tillslut en resa som fick duga! :) På torsdag lämnar jag sverige och stannar i Barcelona över natten tills Fredag då jag tar morgonflyget till Gran Canaria! :D Så taggad!! :D Sedan har jag hela helgen tills jag börjar arbeta på Måndagen. :)

Nu så ska vi strax bege oss till Rosvik, sedan vid tre ska jag ta bussen hem till kära Luleå som i fyra dagar till är min bostad. ;P

Hare gött!! :)

Im leaving soon

Hola! ;) Nedan är lite sommarbilder, jag kommer inte lyckas bada i det kalla vattnet här i sverige innan jag far. Men jag bryr mig inte så värst mycket, känner inte att jag vill riskera att bli sjuk då jag ska flytta. :) Fortfarande helt sjukt att jag nästa vecka inte bara ska flytta hemifrån utan jag ska till gran canaria...(?!) Helt sjukt.. Jag är i full gång hela tiden med packning, köpa resväska, fixa pass, kolla om kreditkort, arbetsförmedlingen, och vill träffa så många av mina underbara vänner så mycket jag kan! Till veckan ska jag på bio med två av dem och snart ska jag ta bussen till min syster i Öjebyn för att träffa henne, och hennes andra halva såklart, en sista gång och det blir mys på hög nivå och troligtsvis grillning! :) Hoppas ni hade en bra midsommar och ha en fin lördag, puss!
 

Fått jobb i Gran Canaria!

Jaadå, jag har fått och tackat ja till ett jobb i G.C . :) Jag är helt slut just nu, har sprungit runt hela dagen, vaknade vid 5 på morgonen och vid 10 for jag till stan för att förnya mitt pass, sen var jag i stan. Fyndade ett par shorts tills flytten. ;) For hemmåt, men begav mig till stan lika fort för att dra till arbetsförmedlingen och kolla massa saker, så skrev jag in mig också helt i onödan... Men men, hemma sent å sen fika på friends med två av mina fina vänner, mycket prat och sådär. :) Nu håller jag på att somna, ska ta en glass å sedan gå och sussa. Har för mycket att tänka på just nu!

Puss!

Gran Canaria!


Shortsen jag köpte som är på bilden :)

"I get by with a littel help from my friends"

Ärligt, jag saknar er så jävla mycket! Jag sitter med tårar i ögonen och tänker, kanske jag inte borde, men att vi inte kommer se varandra varenda skoldag nå mer. Inge snack om vilka låtar vi fick på ensamblen eller någon körlåt som vi går i skolkoridorerna och sjunger. Ingen fredags scen, eller "yellow-coldplay"..  Inga mera skol luncher tillsammans eller plugg snack. Jag älskar er alla så hemskt mycket och det skrämmer mig att alla nu far iväg på egen hand och jag vill tacka er för att ni har varit där för mig under alla dessa år och ni kanske inte tänker på det, men ni har hjälpt mig. Ni är anledningen att dem här tre åren blev dem bästa åren i mitt liv!

Jag sitter här och lipar, jag vet att vi kommer hålla kontakten och att ni är vänner jag kommer ha för livet och det glädjer mig. Men att alla dagar är slut, det gör mig så otroligt ledsen. Antar att det är nu allt kommer eftersom vi inte hade något moment under studenten eller studentveckan. Fan asså.. Men som vi skrev för tre eller två år sedan på det där pappret på mattelektionen: Felicia, Mia, Therese, Amanda + Martina= Förevigt! Söta, underbara ni.. "I get by with a littel help from my friends", det finns en anledning till att det står i min studentmössa. Jag älskar er så otroligt och längtar redan tills näsa gång vi träffas! :)

..och så tog jag studenten!

Godmorgon, här kommer det lite bilder. Jag har inte varit aktiv på bloggen under den mest underbaraste veckan i mitt liv (typ). :/ För att uppdatera er lite så kommer jag skriva det stora som hänt mig!

- 2 Juni, första festen jag varit på med Estetiska. Maskeradfest, så jävla kul! :love:

- Den 4 Juni
gick jag balen! :)

- 5,6,7 Juni
var det studentveckan och det var bara fest och häng med mina underbara klasskompisar samt underbara övriga estetare!

- 8 Juni
tog jag STUDENTEN, åhh vilken dag! Så jävla kul, så sjukt! Det var så himla mäktigt..


Much Music Video Awards

Godmorgon, sitter och ser på MMVA (Much Music Video Awards) där vi ser Justin Bieber, Katy perry, Drake, Simple Plan, Rihanna, LMFAO, Carly Rae Jepsen, Flo Rida, Ed Sheeran och mer artister! :) Ska forts'tta kolla, puss! :)

Så var jag typ tillbaka igen..

Hej, nu är jag typ tillbax igen. Får se om jag har suget igen. :) Men men.. Har gjort quornbitar med gröncurry och ris serveras till det, det är så himlans gott! :) Nu ska jag käka, kanske skriver sen. puss!