How it used to be!

Hejdär, kass uppdatering, jag vet. :(

Men lovade en kär vän att uppdatera ikv när jag kom hem och så gör jag, trots att jag håller på att somna. Idag har jag varit och kollat när LF spelade, dem vann också! :thumbup: Sedan drog vi till kvantum och sedan till en vän och spenderade kvällen där med god fruktsallad, American pie 2, skämt och gott sällskap. :)

Imorgon väntar basket och volleyboll turnering, taggar redan! ;)  Men men.. Varit en gode bra kväll och nu ska jag bädda ner mig i sängen, ha det gött! 

bjussar på en arkivbild, allt jag har!

Happy Birthday

Hejhej, känner att livet är topp snopp! :) Idag fyller jag 19 år och jag har ett så förbannat underbart liv som jag så sällan uppskattar.

Älskar livet trots dess nedgångar! PUSS!

Big Brother 2012

Bara tvungen att skriva detta, garvade så hårt!

Hanna R inför mat-tävlingen där det finns larver, gräshoppor, osv:


-Asså jag äter inte banan om vi får det.

Min åskt: HAHAHAHAHA!! WTF

Amanda

Nedan är det bild bomb med bilder på mig från typ 2009 till nu. :) Har ingen inspiration just nu, men den kommer väl :) Väntar på min älskling som jag ska mysa ner med nu snart :love:

All or nothing

Halloj, ser på bb. Ska strax lägga mig, ska bara äta glass med hallon först. :D Tipsar er om en app jag tycker är kul, Draw Something. :thumbup: Imorgon är det skola också, perfect. :bigeyes: Snart fyller jag 19, fan vad nice! Nästan 20 då! ;P

Mitt lov har varit rätt awesome faktist, träffat underbara tjejer mycket och myst på med min älskling. :) Längtar till nästa lov!


Tack!

Tack till er som röstade på mig. Jag vann "Blog awards" som Bästa personliga blogg, här ser ni det.

Tack till bl.a er:
http://eemijji.blogg.se/
http://justmeemma.blogg.se/
http://sarpauamanic.blogg.se/
http://olivialinneak.blogg.se/

Torsdag 1/3 -12

Hej, suger på att blogga just nu.. VET! :) Men vad har jag gjort? Jo, jag har hängt mycket med mina underbara vänner. :) Myst både själv och med min kärlek. Det är torsdag och jag får fan panik, vill inte börja skolan än.. Det är mars nu och på 3 månader tar jag fan studenten!! :o Fan ska jag då göra?! Usch, är rädd och vill inte tänka på det.. FYY!

Idag har jag planer med min älskling, inga speciella dock. Men det blir mys kanske med någon film och gotta, vet inte. :) Får se. Några filmtips? ;) Efterlängtad lunchbuffe imorgon väntar iaf!! :D

Bild från arkivet från Turkiet i sommras, saknar värmen och känslan så mycket!