En liten uppdatering

Ja, jag vet inte riktigt vart jag ska börja eller vad jag ska säga. Men mår bra och lever rätt gött här nere i Gran Canaria. Känns som en helt annan värld, helt sjukt! :) Men saker som händer här är så sjukt obehagliga också, på sistonde har det hänt mina polare massa otäcka saker, som försök till inbrott, inbrott på grannen, skallningar utan anledning osv. Massa sjuka saker! Men trots det så är det jävligt gött, tror dock jag har magsjuka nu.. Höll ut hela dagen idag tills typ 18:30 då jag helt enkelt inte pallade mer!
 
Fan vad jag diggar personerna här nere, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. :/ Ajja, idag ska jag bara ta det lugnt, utan några jobbigheter osv.
 
"Hej, Amanda heter jag och ringer från Vita Dental och jag ringer INTE för att du ska köpta något av mig UTAN... Det är nämligen såhär att vi håller på att lansera en HELT NY eltandborste som vi valt att BJUDA 1000 hushåll på, utan att du binder dig till nå såklart... osv" Vill ni ha, kontakta mig så får jag extra sälj, vill ni ej: läs och bli underhållna! ;P
 
Kom ocksp ihåg, betonaaaH, förutsätt och ha RÄTT INSTÄLNING! :P pusshej
 
Två lite gammla bilder men.