Gran Canaria- Del 11 We rule the world

Walking around in gangs, acting like we own the place. ;) Haha, skämt å sido.. Älskar detta gäng, så jävla sköna.
 
 
Vilda skum-fester på scandic, haha! :)
g
 
Inflyttningsfest, gömmer mig bakom väskan.. Inte på bildhumör eller nå! :P Party Ylva riktigt glad, Andreas fick till en pose, Kan inte sätta ord på Olad ansiktsuttryck och vet inte vad Sebbe gör med  mobilen. :P
Sista fest kvällen innan jag skulle åka hem till Luleå igen. :)
 
Sebastians birthdaay! :) Förfest på stranden.
 
En kväll ute då jag började kvällen med att gå lös på bongotrumma. Findans från Sebastian och Tobbe1
 
Haha, så fina! Rolig hemma kväll. Ser ut som att Anton har 2 armar då man tror att Sebbe D inte har tröja.. Älskade denna bungalow, den var fett skön!
 

Gran Canaria- Del 10 All day, all night!

Ja, ska då summera alla partybilderna jag har fått tag i, till två inlägg. Låter bilderna tala lite för sig själva, var du där- förstår du!

Bowlade med jobbet, denna dag idioten baxade mina pengar när jag skulle växla.. (!) Spanjorer... Arrhg!
 
Tror det var under caliman vi for och bowlade, om ni inte vet vad det är så är det sandstorms vindar som kommer från Sahara över bl.a Gran Canaria.Varje år tar Kanarieöarna, och zonen runt omkring, emot mellan 1 och 2,4 miljoner ton sand från norra Afrika. Vilket betyder väldigt blåsigt, otrolig hetta och sandkort som flyger runt över hela ön. Sjukt jobbigt!
 
 
Juste, partyinlägget här haha.. Kommer med massa fakta om calima, whatever! ;) Här är Tobbe och han försöker så försiktigt som möjligt ta bort ett kort. Minns inte vad det var man var tvungen att dricka i detta spel, någon häxblandning med allt möjligt tror jag.. Roligt spel! :P
 
På The Reef, trogna förkrökar stället ett bra tag. 
 
Leonora och Johannes, så fina! <3
 
Yääää, Karolina med hollywood léende och Linus Maeaettae! ;) "åäö" finns inte i gc så ä byts ut till "ae".
 
Elise är partyparty! :D Haha, sötnöt!
 
Grabbar, really? Almost the same outfit.. :P Svårt att veta vem som är vem på dansgolvet!
 
Två nedre bilderna är vi utanför The Point som var ett rätt troget efterfest ställe som stänger 08:00 om jag minns rätt. Riktigt sköna minnen där också! Sommartider, Mr cool och alla svenska gamla låtar som spelades. Haha, och "redsky, blueangel, pinacolada".. Så otroligt bra bara, punkt.
 
Min snygga Melindas födelsedag, på the reef. :) 

Don't just dream, make your dreams come true

Fick besök igår av Manne när jag jobbade. Nu gäller det bara att utvecklas och sätta hjärnan i arbete ett tag framöver för att komma ihåg allt. :) Godmorgon och ha en bra dag!
 
Vill också bara klargöra att min rubrik inte har med bilden att göra. Dream come true är nog att ta i liiite grann! ;) Talar bara allmänt om saker i livet, god jag blir så full av liv när saker går som det ska. :)
 

Live life for what tomorrow can bring and not what yesterday has taken away

Min lilla stad, Luleå.
 
Det är hit jag alltid kommer komma tillbaka och det är här jag är nu. Jag vet inte vad jag kommer vilja senare i mitt liv, vet inte ens vad jag vill efter sommaren. Ska jag bo kvar eller ska jag flytta iväg och fortsätta uppleva vad världen har att erbjuda?
 
Jag vet inte. Men jag kan varken leva i det förflutna eller i framtiden, bara just nu.
 

Hett bad och lugn musik

Idag vaknade jag typ kvart över 8 och käka frukost osv för att fara och jobba första dagen på korvgubben. Jag trivdes väldigt bra och jobbade med en riktigt skön kille. Mycket att ta in men det känns som att jag kommer komma in i det relativt snabbt ändå. :)
 
Kom hem och duchade sedan tappa jag upp ett hett bad med badsalt, skar upp äpplen med kanel över, honungsmask med gurkor för ögonen till lung musik och slappnade av som bara den. 
 
Somnade nästan. Så jag gick upp och lagade käk, lax, potatis och citronsås. :) Nu är jag typ död och ska lägga mig strax, sov ca 3 timmar inatt.. Så är inte ens levande vid dethär laget. :)
 
Godnatt på er!
 
Amen, tyyyyp!

Gran Canaria- Del 9 Blandat och missat

Blandade och missade bilder. Haha, däcka och sedan att den som är vaken går och fotar var inget ovanligt. :P
 
Tuffing! I våran lägenhet btw, lite av köket ser man. :)
 
Detta var då första gången jag träffade alla. :) Em-finalen.
 
Lite basket spelande, weheey. Hade en mot en match mot Ola med playboy tishan! Vem vann, jopp. Jag såklart! ;)
 
Melinda my sexxii girl och jag på stranden. :) SAKNAR DEEEET!!

"Vi ger aldrig upp"

 
Efter en tung förlust i finalen mot Saik slår jag nu igång Harry potter, 1:a filmen och myser mig ner i soffan med lite goa karameller och saft. :) Idag har jag sovit rätt mycket då jag for iväg och hjälpte Manne och dem litegrann med det siste på tifot som var över hela ståläktaren och jag måste bara säga att dem gjorde ett så jävla bra jobb.. Herregud!
 
Dem hämta mig strax efter tolv och jag kom hem efter 5 någon gång, satte mig vid datorn och somnade sittandes tills mamma vaknade och jag vakna till för att däcka igen i sängen. Bästa känslan EVER! :)
 
Grattis till Skellefteå som äntligen fick guldet, ni är bra som fan och var värda det. Men jobbigt att se lyckan då saik vann, fick en att tänka "om det ändå var vi".. Släppte en eller två tårar men nu är det slut och bara att tagga till och hoppas att det går hela vägen nästa år. Bättre att fokusera på vad vi vunnit av detta än att lägga tankar åt det negativa. 
 
Kolla så vackert! Så himla fint gjort, fett mycket creds till er som målat, sytt och skissat allt. För luleå! <3
 

"Om dem som ställer dig på H
Hytter med näven i det blå och säger:
Hej, vi håller på luleå!"
- Kribbe

You're a shooting star I see, a vision of ecstasy

Godmorgon, klev upp vid 8 för att duscha och käka frukost. Nu sitter jag här en timma och 20 minuter senare och är klar för att fara och jobba. Provjobbar på en Odod Sushibar som är i stan mitt emot dag o bert, gamla Subway. Det blir 4:e gången idag, inte så bra väder så säkert inte så mycket folk. :)
 
Ska börja dra mig mot bussen nu, puss!
 
Jag i söndags, kom igen Luleå! Idag är det igång igen och jag håller tummar och tår!

Jag älskar dig!

Så vacker, så underbar! Älskar min lilla ängel som börjar bli stor nu..
 
Kommer nog aldrig få flytta ifrån hemmet igen efter Gran Canaria, inte om hon skulle få bestämma. Någon som alltid kan göra min dag! :) 
 
 
 

Gran Canaria- Del 8 San Augustín

Vet inte riktigt i vilken ordning alla bilder osv kommer, men detta är ifrån då vi var i San Augustín hos Stian och chillade. 
 
En rätt mörk och lång korridor som man gick lite vilse i.. Söker tröst hos Sebastian!
 
Haha, myys i soffan med Hilda, Linus och Ola. Viktor, Anna och Sebastian brevid :)
 
Vet inte vem som kom på det eller hur, men någon gång där i början så föreslog någon att vi skulle spela maffia. Läs om spelet här. Såg nu några regler som kanske hade varit lättare att ha framför sig då vi spelade så många ibland. Helt sjukt att det blev sån stor grej av det hela!
 
Här är en av alla maffia-spelomgångar!

Just smile and then smile again

Hallå hallå!
 
Är otroligt trött då jag varit vaken i hela 24 timmar och plågat mig till en jobbintervju på ett Sushi ställe i stan där jag ska prov-jobba imorgon. Får se hur det går med det! :) Ska hålla mig vaken 2 timmar sedan totaldäcka i sängen. :P Wheey, pusshej

Gran Canaria- Del 7 Teneriffa

Gran Canaria som de flesta vet är rätt bra på att festa men vissa dagar kanske man bara ska skippa det.. Det var så att vi skulle åka till Teneriffa till ett vattenland med jobbet och dem som hade klarat målet fick den resan med båt dit och inträde till aqualandet gratis. Vi skulle träffas tidigt på morgonen och jag festade ändå till vi skulle åka typ!
 
Helt död på bussen till båten..
 
och på båten till Teneriffa..
 
Haha nä skämt å sido..Var vaken för det mesta på båten då jag tog en återställare osv. (!) Älskar Linus film som han har på mobilen där han filmar folk som går i båten då den sakta gungar.. Otroligt underhållande! Ser ut som att alla har en karatefylla på den där båten, inte bara jag! ;)
 
Väl framme så splittrades dem flesta i olika gäng och hade det trevligt.. För det mesta, men jag försköt nog bara min bakfylla så den kom i den stekheta solen på detta underbara ställe.
Dumt val att dricka den gången!
 
Jag och Sebastan var så modiga att vi tog oss upp till denna rackare.. (Bild nedanför) Köerna var brutala och vi väntade väl typ 40 minuter för att komma upp och åka den där som tog någon sekund att åka och fick en att skita ner sig fan!
 
Älskar Sebastians reaktion då han hade åkt den, haha! "Arms crossed, legs crossed. Don't move!" och sedan knuffade dem ner en. Han först och sedan jag för jag var LIVRÄDD.
 
Efter knuffen kom:
 
"kan ej andas" - "känner rutschkanan" - "hajar simmande runt omkring mig" - "nere i poolen" - "jag lever"
 
Såklart såg jag inte något på hela vägen från kvinnan som knuffade oss till jag var nere i poolen igen.. Aldrig blundat så hårt i hela mitt liv. Var kul att jag gjorde det, men inte igen! ;)
 
Chillade i en sån där ring i en attraktion som heter Mai Thai River, man åker runt och tar det lugnt i en flod sedan åker man också under hajarna sakta så man kan se dem bra. Så jag fick se dem iaf, de var rätt sjukt!
 
Diggade också våg maskinen där jag hänge rätt mycket vid både solstol och pool. ;) Sjukt bra dag!

Vindar som drar i mig

Så många drömmar, så mycke mål i livet. Vart ska jag börja?