" Det är meingen att du ska inte kunna tänka och förstå "

Jag såg nyss en film som Anton, en kompis från Gran Canaria, tipsade mig om. Den heter Searching for Sugar man, det är en dokumentär som är värd att se. Garanterat! Den handlar inte riktigt om det jag nu ska skriva om, lite som jag bara fastnade för tror jag.
 
Jag började googla lite om EU, staten och sådär, att det sägs att vi blir styrda som simsgubbar, utan att vi vet om det. Jag är väldigt intresserad och vill veta mer om det här, vad exakt menas allt detta med? Vad exakt handlar allt om? 

Ja, såklart är väl inte media det bästa sättet att hitta fakta på heller då det ska va dem som också styr oss. Det enda jag tänker på är att jag vill veta mer, jag vill inte blunda för någonting som vissa kan välja att göra. Det kan ju inte skada, eller? Folk är rädda för att veta, det stör mig dock. Ajja, jag har iaf alltid varit sån som person, öppen att lära mig om olika religoner och alltid oavsett vad, ifrågasatt det. Jag kan inte tro på något som inte är bevisat framför mig, tyvärr. Vilket gör att jag inte tror på någon gud eller någon religon allmänt.
 
Dock har jag alltid tänkt att det som står i skol-böckerna och det vi lär oss från barnsben, är det som är ren fakta. Men det är det som är saken- EU styr oss. Världen styr oss. Sägs det, vad vet jag.
 
" De som kräver öppen nazism protesterar därför mot den dolda nazismen som staten genom skola och universitet lär ut som sanning. För vad annat kan göras? Vi kan bara utgå ifrån vad vi blir lärda är rätt och protestera mot allt som inte stämmer överens med hur det SKA vara. " - källa <-- Står massor där!
 
Jag vet inte vad jag ska tro på, jag har massa argument både för och mot detta. Men vad är sanning?
 
Vi lär oss att dem som inte röstar i valet är "soffliggare".
 
" Soffliggare- hur lat får man vara?! Mer än 1 miljoner svenskar röstade inte i valet 2006. Det är ofta förstagångsväljare och unga som inte vill eller orkar ge sin röst.." - sveriges radio
 
Media, skola osv säger detta. Dem menar altså att man ser det som väldigt dåligt att inte rösta fram ett parti som sedan ska styra oss? Still, I don't know either.
 
Jag tänker då hur skulle allt vara utan någon som sätter regler och lagar? Kanske det som är saken, jag själv är 19 år och har under hela min skolgång lärt mig vad man "ska" lära sig. Så det sitter nog inmatat i mig att någon måste styra för att allt ska gå rätt, som att DEM är de smarta och styr över OSS som inte kan göra rätt val för sina barn, sitt liv, osv. Vi lär oss att vissa inte kan välja rätt val, talar nu om föräldrar och inte barn som inget vet, som en förälder som exempelvis hellre skulle supa en lördags kväll än att ta hand om sin dotter. Jag vet inte hur allt skulle se ut om ingen styrde oss, ingen vet. Man är rädd att allt skulle spåra, jag inklusive tror det skulle hända. Tills någon bevisat mig motsatsen.
 
Jag vet inte än och vet inte heller om jag kommer få reda på hur allt egentligen är då jag faktist helt enkelt inte orkar. Man kan ju gå och bli galen om man hela tiden ska tänka på vad som ligger under allt. Som illuminati, allt är bara too much to handle för mig när jag gräver på internet om allt. Vill kunna ifrågasätta då jag inte alltid håller med. Men det är bättre att ifrågasätta än att sitta och inte våga veta, eller?
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Innan du kommenterar:
-Kommentera gärna, men elaka kommentarer tas bort!
-Svar på vanliga frågor hittas under fliken "Frågor" vid headern, där kan du också ställa frågor.
-Är gärna med i tävlingar.
-Gör Bloglovin' och facebook fan-page byten.
-För er som ej har blogg svarar jag på samma inlägg som du kommentarar på.
-Läs gärna inlägget och om jag inte skriver där hur jag mår eller vad jag gör är det ok att ställa den frågan.

För tävlande:
Glöm ej e-mail så jag kan kontakta er om ni vinner!

Tack för att du visar hänsyn!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar: