welcome to the world

Vad händer i mitt liv då? Ja, lite smått och gott från alla håll och kanter. :) Det är mycket jobb bl.a. Ska bli en skön och rolig vecka känns det som. :) Jag är ledig Torsdag & Fredag sedan jobbar jag Lördag och ledig igen Söndag & Måndag. :) Kommer kanske få besök på Torsdag från Kalix av två fina grabbar och det kanske blir middag på Waldorf och en mysig kväll helt enkelt, får se får se. :)
 
Efter Lördagens jobb-pass vare tänkt att jag skulle ta mig till Piteå på PDOL en sväng. :) Sova över och spendera Söndagen med familj och syster med familj då jag just blivit moster! :D Grillning osv om vädret lyckas hålla sig bra en hel vecka.. (suck)
 
Här är en bild på min fina syster med lilla Lukas! 
 

Clouds

"Walking down lover's lane, flying in aeroplane.
Boy, you get me higher like your name was mary jane."

- will.i.am
 
 

You pick me up when I fall down

Tjoo, hade lillasyster som sov över hos till idag. :) Mysigt men mindre mysig morgon då hon skulle sysselsättas, och hon är ändå 8 år :P jag kan lämna henne med Scooby Doo och någon spel hemsida så hon har saker att göra då jag sover, såklart efter jag har gett henne frukost osv osv.. Nä, ska lägga mig tidigt ikväll och kommer sova så skönt! Har inte sovit bra på ett tag nu. 
 
Min dåliga data-kamara är allt jag har att erbjuda för tillfället! :P
 

Sometimes a smile is also something you wear

"To remember is painful,
to forget is impossible"