Ed Sheeran - Give me love

"Live each day like it's your last, laugh hard and enjoy the rollercoaster ride no matter how many loops"
 
Med det citatet skrivet av mig lägger jag ut denna låt cover. :) pusshej ta hand om dej

This time baby, I'll be bulletproof

Det första/ enda jag kommer göra när jag kommer hem. Egentligen behövdes bara det sägas, sen säger bilderna resten. Jag är så sugen på allt som finns hemma. Inget duger lika bra här borta, haha!
 
Vet inte varför jag gör detta inlägg... Bara mig själv jag plågar typ!!
 

Svenskt godis....
 
 
Julmust.... Tiden går så snabbt när man inte vill det och så otroligt söligt när man vill att den ska gå snabbare. :P
 
Detta kommer nog vara en jävla bra hemresa. Inte bara pga svenska gosaker och svensk mat. Utan allmänt. Dock så är maten en stoooor del i min lycka över att komma hem en sväng.
 

I will learn to play the game

Redan Torsdag, veckorna springer bara förbi! Nyss blev det ju November och nu är vi i slutet av månaden, sjukt vad tiden går fort. Idag så ska jag ut på en springtur för första gången på Malta. Känner att det är dax nu efter en månads tid..
 
Ska också och kika på en lägenhet med en kompis och det blir att vandra dit efter jobbet. Får se, får se hur det blir med detta. :) kyyyyyysss
 
 
 

Min lulebo och jag

Igår kväll gick vi ett tjejgäng och tog en latte på ett mysig fik nere vid The Strand. Vi båda Luleåbor hade huvudbonader, bara för att vi vet att Luleå har snö och vi vill bara stötta dem lite.. Eller? Nä men ikväll är det ltie fotboll och öl på schemat. Men först så ska jag hem nu och ääätttaaa för nu slutar jag. :)
 
Himmel, hadet!
 

Igår så bokades en resa hem till min kära hemstad, Luleå

Igår så bokades en resa hem till min kära hemstad, Luleå! Ska åka med Ryan Air och det var inte lätt att boka den förbaskade resan för hemsidan strulade just när jag skulle betala. Men det löste sig och jag kommer vara borta från den 15-29 Dec (I Luleå är jag 15-27).
 
Hem tredje advent! Just in time till julpynt, snö, mysig julkänsla och familj & vänner! Mysa in sig i massa vinterkläder, knarrandet under skorna och bara mysa på med fina människor. Att få käka svensk mat och julbord är inget som jag klagar över heller.. haha en månad tills jag far hem, kommer bli toppen!
 
 

Im gonna smile cause I deserve to

Sitter på jobbet och startar upp denna fredag med ett leende på läpparna! Idag ska jag ta't luugnt för imorgon ska jag va på topp. Får se vad som händer idag men något chill kommer stå på schemat.
 
Igår så tog jag det väldigt lugnt också, sovit så sjukt få timmar. Lagade korvstroganoff till middag och lunchlåda idag.
 
xoxo
 
 

Malta- Kackerlackan Frank II

Kommer hem en kväll och stöter på en oinbjuden gäst! Det är kolsvart så jag plockar upp min iPhone och av misstag börjar jag filma och fick med på film när jag fick syn på vår nu avlidne vän.. Kort klipp finns här, där jag fångar Frank II. Jag fånga honom i en burk där han överlevde flera dagar, tills man efter en hård kväll mördar honom på ett rätt komplicerat sätt. Haha, avlider fan!
 

Här är det bara lite olika bilder från förfest m.m.
 
 
 
 
 

Malta- Blue Lagoon

För två helger sedan for vi till Blue Lagoon, så vacket vatten har jag aldrig sett! Blue Lagoon är på en separat ö som tillhör Malta, så man tar båten över dit. Otroligt fint och så otroligt klart vatten! Snorklar man ser man ner till botten oavsett hur djupt det är. Man ser ju varenda äckelfisk, stor som liten, också!
 
Drack lite kall öl, solade och badade. Chillade som gudar helt enkelt! Att leva såhär när det snöar hemma är en dröm, fiine det börjar bli kallare här nu. Regnade idag, but still- vääldigt värt det!
 
Va lite impulsiv, ta risken. Det kanske inte alltid är lätt, men det är värt det! xoxo
 

Malta- There are no regrets in life, just lessons.

Sov knappt 4 timmar inatt, var helt död på jobbet! Ligger och lyssnar på Ed Sheeran "Give me love" nyduschad och lite småfrusen. Malta har inte mycket värme i husen plus att jag sover med ett påslakan och en balkongdörr i mitt rum som knappt håller kylan ute.
 
Jag trivs bara mer och mer för varje dag som går. Lär känna sköna människor och bara försöker leva och njuta av att jag är här. Ska dock bli skönt att komma hem en sväng över jul! Så fort tiden går..
 
Känns som att jag nyss kom hem från Gran Canaria och det var den 22 Dec 2012. Snart ett år sedan.. Så jävla sjukt fan! 
 
Unnade mig bacon och spagetti idag till middag, mums. Fast baconen hemma är godare.. och jag vill ha Max nu. Typ med en gång. Kommer jävlart packa på mig svenska ätbara saker till Malta när jag far tillbaka efter jul! och godis.. Svensk pizza.. åh!
 
Förbannat nu får jag lägga av, godnatt nu ska jag slå igång ett avsnitt Gossip Girl! kyss
 

Malta - från Halloween!

Solen skiner här på Malta och det är Fredag, hur bra? Sitter med kaffet och datorn framför mig, ringer lite people ba. Har ingen aning vad som händer ikväll eller vad som händer i helg överhuvudtaget. :)
 
No plans. Det var ju Halloween för ett tag sedan och vi var några som klädde ut oss. Jag köpte en S.W.A.T dräkt, lekte lite polis! Bild nedanför på mig och Emma på Sunglasses at night som hade ett Halloween event, där solbrillor är ett måste!
 
Heelt ok, var dock en torrboll och drog rätt tidigt. Ska jobba nu!