Malta - Play Animals, and make us go crazy

Så vare Tisdag och en dag närmare helg och löning! :D Igår blev det en mysig hemmakväll med två tjejor med film framför tv:n. Låten från rubriken är då såklart Animals med Martin Garrix, som får en att shakeeea sin booteey!! Eller enkelt sagt, ba fuck ur!
 
Kommer nog bli liknande ikväll med. Kul liv. Nä, men vardagarna är lugna och helgerna är det fest. Standard typ!
 
 
Detta är från min första utekväll till vänster. En liten diskussion på G! Till höger är en bild från söndagen efter en helg på Gozo (en ö brevid Malta). Väldigt roligt att träffa alla kollegor och lite annat folk och bara ha det roligt! Rätt slitna, men ja.. Vafan!
 
 

Just let it be, Come on and bring your body next to me

Hejsan hejsan, idag är det en sån där dag man bara vill ligga i sängen länge. Återhämta sig i lugn och ro från helgens bravader. Men icket, klockan rigner kl 07 på morgonen och det är bara att kliva upp!
 
Sitter på jobbet som en zombie, kom tillbaka från lunchen för ca 40 minuter sedan och jag har ingen energi överhuvudtaget. :P
 

Livet från Malta

Har varit här på Malta i snart två veckor och det är nice. Skönt att komma iväg ifrån kylan som började komma! Det är kul jobb med sköna personer, som det ska vara helt enkelt! :)
 
Håller just nu på att söka lägenhet och sådär för bor just nu i företags lägenhet, dock är den otroligt nice! Ikea direkt ur katalogen, me like! ;)
 
Jobbet går awesome, jag lever loppan men kan leva lite mer. :) Back to business nu!
 
Pussaar
 
 
BYYE HÖST/ VINTERN!!! (gammal bild från i vintras, ej snö där ännu!)
 
HEEELOOO SUMMER!  gammal bild här med från gc