When you least expect it

Ikväll bakade jag en riktigt god nyttigare blåbärspaj till åt jag Kesella Vanilj. Pajen är bakad på dinkelmjöl, fiberfullkorn, smör, potatismjöl och ytterst lite socker! Rekomenderar starkt, om vi vill prova är receptet tryck här!
 
Sitter just nu och ser repris på Idol.... och ska fortsätta med dääät efter röööken! för de e PAUS nu, pusshej!
 
 

Gran Canaria- Del 13 Det sista om Gran Canaria inför nya äventyr

Detta är då mitt sista inlägg om Gran Canaria då jag på 11 dagar beger mig för att upptäcka en ny liten östat, Malta! Otroligt spännande. Så nu spenderar jag lite tid såhär på morgons kvisten och tänker mig tillbaka till GC. 
  

Tar vara på tiden vi får lite gratis wifi utanför Melindas hotell! 
Här kommer lite Halloween bilder och det är från 3 olika kvällar! Det var den roligaste Halloween jag firat någonsin garanterat! Lördagen efter Halloween hade vi Halloween-fest med jobbet där vi klädde ut oss!
Jag och Elise körde på samma outfit och var städerskor. x)

Blev lite spontanutgång på Halloween dagen den 31 Oktober, rev sönder ett linne och sminka lite grann..

När det vad December och närmade sig juletider så firade vi Advent varje söndag med olika aktiviteter, vi bl.a bakade pepparkakor, drack glögg och sådär julmös! :)

Tackar alla fina människor som jag lärt känna! Fått så annan syn på saker och ting, växt som människa vilket jag fortfarande gör och kommer fortsätta att göra vart jag än befinner mig. Men om 11 dagar väntar Malta och jag har nya äventyr framför mig nu!
La Familia, många som också saknas.

Hur allt kommer till och man ser vad man vill

Denna söndag har jag sovit ut och sedan ätit Fullkornsplättar till brunch för att sedan gå ut på en långpromenad med en tjejkompis. Förbi Ica Kvantum för att köpa lite småsaker. Nu är musiken på hög volym och kycklingsallad till middag på en liten stund!
 
Min systerson Lukas, sötaste lillpojken på planeten! Så han växer, bara 2 mån gammal idag!
 

Hot hot hot

Jag ser på The Voice 2013 där jurryn består av Adam Levine, Usher, Shakira och Blake. Eye candy som tusan att kika på Adam från Maroon 5, wooow! Jag menar C'mon.. sluta va så förbannat het! Ligger man hemma med äckel förkylning får jag roa sig med detta helt enkelt. Nu käk, bye!
 
 

Tell the world Im here!

Allt ba rullar på! Träffade nyss lill prinsen då min syster och hennes man sov hos oss i Luleå.s
 
Satt och tänkte på hur tiden går fort. Slutade gymnasiet stack utomlands, kom hem igen och innan jag vet av det har man varit hemma i 9 månader.. Jobba på Korvgubben vilket har varit kul och har lärt mig mycket. Hyrt lägenhet under sommaren i andra hand och kom hem till mamma nyss. Jag har varit sugen på att åka utomlands igen, fortsätta resa. Fått min dos av Luleå känner jag nu. 
 
Så jag bokade resa ner till Malta för någon dag sedan rätt spontant och ska flytta dit nu i slutet på månaden. :) Wiiie! :D