Maybe you just might know what it feels like..

Well the truth is that I never ever wanna hurt you baby
But it’d be nice to know that I could
Be strong enough to pull you under, throw you back a little thunder
Even though I never would
I wish I could break, I wish I could break your heart
 

Hockey OS

Nu är matchen över och det blev finaal! Skönt att kunna lägga 100% fokus nu på jobbet, lite svårt när det är semi final haha.. Now, work work work. Får uppdatera lite bättre senare. :)
 

This weekend

Helgen har nu passerat och det var en riktigt bra en också! Fredagen som sagt spenderade jag tillsammans med T på ett hotell. Reserverat bord på hotellet med 4 rätters middag, vin och gott. En väldigt trevlig kväll följt av hotell frukost dagen efter för att sedan jobba halvdag.
 
Senare vid fem så åkte vi iväg till Estillo med jobbet och hade ett långbord reserverat. God mat, fri bar och trevligt sällskap. Jag älskar mitt jobb helt enkelt, av många olika skäl. :) 

Idag har jag inte gjort något alls typ. Solat lite på terassen, lagat käk, duschat, söndags städat lite. Bara glassat på hemma. Sett på film med mina flatmates och nu ligger jag i sängen och ska snart sova. :)
 
Lite bilder från helgen.

Bild från hotell rummet. :)
 
Jag och T väldigt glada. :)
 
Middagen med jobbet, min Pasta El Salmone. Den är otroligt god! Fina vädret som kommit till Malta nu och en bild från hotellrummet. :) Bilden längst ner till vänster är utsikten från hotellrummet.
 
Jag och T igen.

♡ Happy Valentines Day ♡

Idag är det Alla Hjärtans Dag och en tid för kärlek! En dag att spendera med den/ dem du tycker om. Jag ska givetvis spendera min kväll och morgondagen med T, har inte en susning om vad som händer och sker ikväll.. Otroligt nervös och väldigt spännande! Imorgon eftermiddag är det dax för jobb och sedan, om jag och min kollega vinner, är det en rolig aktivitet som jobbet står för som väntar. :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I choose to see beauty in everything

Jag undrar vad som gör att man ångrar. Jag ångrar inte, jag försöker se framåt och lära mig istället. Det ger ingenting att ångra saker som hänt och det tycker jag är den fegaste vägen ut. Jag väljer att lära mig och se det jag ändå fick uppleva under perioderna och sedan blicka framåt.

Om jag inte hade gjort alla val som jag tidigare gjort, hade jag inte varit den jag är nu eller resonerat som jag gör nu. En enda liten skillnad på mitt förflutna och jag hade nog tänkt annorlunda gällande vissa saker. Så jag kan bara vara glad över allt som hänt. Bra som dåligt. Sorgligt som glatt. Jag tror allt har sin mening så jag väljer att se det positiva i allt helt enkelt. Lättare är det att se något positivt i något tråkigt som hänt för länge sen, självklart! Men om man försöker se det positiva i det tråkiga som händer i nuet också, så tror jag du mår betydligt mycket bättre. Skrev en liten text också:

Don't regret anything you do, cause in the end it makes you who you are. You choose to surround yourself with the people who bring out the best in you or not. You choose to learn or not to learn from your misstakes. In the end I choose to be the best I can be and that means the best I think I can be.
- Amanda Sjödin
Lite bilder från Luleå vintern 2012, vackert.

Baconlindad-kyckling med egengjorda klyftpotatisar

Helgen kunde inte inledas bättre än med en god middag med T. Vi lagade Baconlindad-kyckling med egengjorda klyftpotatisar med wokgrönsaker. Otroligt gott verkligen!

Sen blev det Lördag och det stod jobb på schemat för att senare gå och dricka lite predrinks på black bull och sedan gå till portomaso för att äta middag. Väldigt mysig och fin restaurang! Sedan så är jag ju väldigt bra på att göra saker jag inte ska göra, så mitt "utgångs-förbud" där förstördes direkt.. Men det var rätt värt ändå, få vara med bra och sköna människor!

Nu ska jag äta lite rester ifrån fredags och se en film, mums!

 

"You can wrap your fingers round my thumb and hold me tight"

Vissa dagar vill man ju bara boka nästa flyg hem ändå. Har en systerson som växer för fullt där hemma i Luleå. Han äter olika saker, greppar tag i saker, sitter och leker själv, kryper iväg, följer efter, osv. Helt enkelt börjat göra saker och ge response på saker. Jag vill bara äta upp sötungen, mosters hjärta!!


Älskade lilla Lukas!
 

Dog jag och kom till himlen?

Att bli bortskämd har ingen dött av va? För det är exakt det vi blir på mitt nya jobb. Vi får luncher, vi får redbulls, snickers/ twix osv om så önskas, glass och en sån enkel sak som mjölk och socker till BRYGGKAFFE. Jag tror jag dog lite i jobbvärlden och kom till himlen, haha!

Jag är helt slut dock pga jag inte haft tid för att hinna göra allt och kommer i sängen så sent.. Men nu ska jag lägga mig och sova så jag vaknar pigg och utvilad imorgon..
 
Fredag imorgon och jag kommer ligga hemma och mysa ner mig med någon film. Har utgångs-förbjud denna månad, behövligt på alla möjliga sätt. :) Godnatt
 
 

And I don't care if you tell me not to

Jag sitter och lyssnar på Jeni lite emellan samtalen medans jag jobbar. Hon är ju så otroligt bra, en kompis till mig visa mig henne och jag fastnade direkt! Gällande mitt nya jobb trivs jag som fisken i vattnet, verkligen. Det känns som att jag verkligen hittat det jobbet jag vill ha här nere då jag har planer på att stanna minst ett år framöver på Malta. :)
 
Idag ska jag ut på en långpromenad då jag slutat och handla lite på vägen. Sen är det sängen så tidigt som möjligt!

4 Februari - Malta

Fullspäckad dag och jag är nu helt slut och redo för att hoppa i sängen! Första dagen på mitt nya jobb, iväg på ett ärende, sen åter till jobbet, hem för att ta på mig träningskläderna och ta samma mil runda som jag tog sist. Det sjukaste hände dock när jag äntligen kom fram hem och började promenera upp för backen till min port.. Eftersom jag lyssnar på musik så hör inte jag någonting och helt plötsligt känner jag något som rör vid min arm och sedan greppar tag snabbt i mitt bröst! Jag skriker till men i åtanke hade jag att det var nog någon av mina flatmates som jävlades..

Men icket. Efter jag skrek och tog bort hörlurarna ser jag en man i ljusblå tröja jogga ner för backen.. Jag blev sjukt chockad och det var väldigt obehagligt fan! Sen igår blev jag påkörd av en bil och åkte upp på motorhuven.. Det går bra nu för mig märker jag! Fick inga skador och fick inte ont, men jävligt sjukt det med!

Efter träningen idag duschade jag en varm dusch och åt en jättegod middag. Stekt lax med egen potatismos och grönsaker. Mums! Nu ska jag lägga mig och sova, det är en ny dag imorgon med nya tag.
 
 

Keep going and do it for yourself

Denna Lördagen har bestått av film tittande, paradise hotel, matlagning och extremt lite aktiviteter! Ställde mig och lagade carbonara som smakade förträffligt. Kollat ikapp på paradise hotel, blev just klar. Kollade runt på lite träningskläder, skor och accessoarer som jag vill ha/ kommer köpa inom en snart framtid. Haha!

Jackorna var båda dö-snygga och skulle vara väldigt sköna att ha här på Malta nu när man är ute och springer. Behöver nya tränings-tights och nya tränings dojjor hade också varit nice. Sen måste jag införskaffa en shake, inte just den på bilden men vill ha en rosa shake och sedan kapsel hållare och pulvergrej på sidan av istället. :)
 
 

The only thing to do is to learn from your mistakes

Igår var jag ut på lite ärenden och när jag var klar med det så följde jag några vänner på after work. Efter det var det förfest hos en kompis med trevligt folk osv. Sen var det en sista utgång då jag inte kommer gå ut någonting i februari, ska försöka ha en vit månad också men det får jag se däremot. Men inga utgångar iaf!

Mår lite som jag förtjänar idag men hade det inte varit för det regniga vädret hade jag ändå snört på mig tränings dojjorna och sprungit en runda. Men ska iaf gå på en liten promenad för att hämta å lämna lite saker.