Welcome 2015, looking forward experience you

Jag kan inte förstå att det nu är 2015 och ett helt år har passerat. Jag har varit med om så otroligt mycket detta år och jag tror att detta året har vart ett rätt omtumlande men otroligt lärorikt år. Sist jag skrev var i Februari, wow tiden flyger verkligen förbi. Jag har helt enkelt inte haft tiden att skriva eller kännt att det är något som underlättar för mig mer, vet ej varför då jag alltid älskat att skriva av mig.
 
Men det är mycket som hänt sedan jag slutade blogga. Mitt liv ser helt enkelt väldigt annorlunda ut nu. Jag jobbar på Leovegas som är ett iGaming bolag och dem är ett väldigt stort företag och jag älskar det jobbet. Jag har även en person som jag älskar otroligt mycket här på Malta och vi har även flyttat ihop i ett fint penthouse med 2 sovrum precis vid Surfside. Älskar känslan av att känna att du verkligen har hittat den personen du vill spendera ditt liv med.
 
Jag tänkte slänga ihop en liten kort samanfattning på  2014 i bilder så jag det för evigt ligger här på bloggen och jag inte glömmer dessa minnen för det är riktigt underbara minnen allihopa som är värda att minnas!f
 
Här är lite olika fest-tillfällen på Malta 2014 som Champange Wars, kräftskiva osv.
 
 
Här är lite allmänna bilder från underbara dagar 2014.
 
Min älskade man och 3 underbara brudar från mitt jobb.
 
Lite snabba bilder av våran nuvarande lägenhet här i Sliema.

Nu har dessa brudar anlänt på Malta igen och det är ett väldigt underbart och fint år framför mig med nära och kära, kontroll på kost och gym, starta upp ett underbart liv med mannen i mitt liv och mina mål detta år är att lägga undan för att vi ska kunna resa runt om i världen och sedan ett sparande till weekends på ställen som man vill och bara njuta av livet på som London, Paris och andra underbara länder.